STRŠLJEN MI JE UBIO SINA, UBO GA JE U VRAT, UMRO MI JE NA RUKAMA: Jeziv krik oca čijeg je jedinca UBIO INSEKT će vas naježiti!

- Moj Đoko, moj sin jedinac, kog sam voleo najviše na svetu, izdahnuo mi je na rukama! Ubi mi ga stršljen. Pomoći mu nije bilo. Bio mi je desna ruka, održavao je kuću i imanje - jadao se otac Predrag Radovanović

  • 9

Ubodi žaoke stršljena u vrat bili su kobni za Đoku Radovanovića (45) iz Srezojevaca kod Gornjeg Milanovca, a nije mu pomogla ni Hitna pomoć jer je nesrećni čovek izdahnuo za svega nekoliko minuta!

Evo kako da spasete sebi život ako vas ubode STRŠLJEN!

Đoko Radovanović (45) iz Srezojevaca kod Gornjeg Milanovca umro je posle ujeda stršljena, prilikom seče stabla jabuke u kojoj se nalazilo njihovo leglo. Ukućani su istog trenutka pozvali Hitnu pomoć, ali je lekar konstatovao trenutnu smrt.

STRŠLJEN UBIO SRBINA (45): Posle ujeda insekta srušio se na zemlju i umro!

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

Ovog leta meštani širom rudničko-takovskog kraja žale se na ogroman broj stršljenova koji ostavljaju pravu pustoš na pčelinjacima.

- Moj Đoko, moj sin jedinac, kog sam voleo najviše na svetu, izdahnuo mi je na rukama! Ubi mi ga stršljen. Pomoći mu nije bilo. Bio mi je desna ruka, održavao je kuću i imanje. Šta nam se ovo desi. Moj red je bio da idem, a ne Đokov. Šta ću i kako ću sad - jadao se otac Predrag Radovanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srce♡♥

    13. avgust 2015 | 09:10

    Strasno. Saucesce porodici.

  • Шоне

    13. avgust 2015 | 08:57

    Није ми јасно...откуда у Србији кинески стршљен, видео на пар места.

  • Aleksandar

    13. avgust 2015 | 09:20

    Mene da ujede strsljen mogao bi samo on da strada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA