HITLEROV KAMP U UKRAJINI: Deca vojnici uče da pucaju kako bi poubijali Ruse (VIDEO)

Na fotografijama i snimcima koje su objavili brojni mediji vidi se kamp u kojem deca prolaze trening poput vojnika. Oni prelaze prepreke i uče da rukuju i pucaju iz vatrenog oružja pod nadzorom radikalnih nacionalista iz ukrajinskog bataljona Azov

  • 14

Ukrajinski ultradesničari iz bataljona Azov organizovali su letnji kamp za decu na kojem mališane uče kako da rukuju i pucaju iz vatrenog oružja.

UBIJAJU I PLJAČKAJU SOPSTVENI NAROD: Ukrajinski dobrovoljci pokazali pravo lice! (VIDEO)

Ono što je najšokantnuje u celoj priči jeste da deca, od kojih su neka stara samo šest godina, pucaju iz kalašnjikova i prolaze vojnu obuku. Među učesnicima kampa ima i devojčica.

Na fotografijama i snimcima koje su objavili brojni mediji vidi se kamp u kojem deca prolaze trening poput vojnika. Oni prelaze prepreke i uče da rukuju i pucaju iz vatrenog oružja pod nadzorom radikalnih nacionalista iz bataljona Azov.

Ovaj letnji kamp je prema pisanju "Raša tudeja" organizovan u okolini Kijeva.

Inače, Azov bataljon nema svoju zvaničnu internet stranicu, ali svoje aktivnosti promoviše putem društvenih mreža na kojima objavljuje snimke.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    14. avgust 2015 | 12:17

    VIRUS FASIZMA SE SIRI EVROPOM I PRERASTA U EPIDEMIJU -KINEZI I RUSI KAO I OSTALI SVET KOJI NEZELI TAKVU VRSTU BOLESTI TREBA STO PRE DA VAKCINISE OVE BOLESNIKE -DJAVO JA ODNEO SALU !!!!!!

  • Cimanje

    14. avgust 2015 | 12:20

    Nadam se da su ih obučili kako sami sebi da promene pelene, jer će im to biti od koristi kada se budu sreli sa Rusima.

  • Johan

    14. avgust 2015 | 13:58

    Ne dirajte nam braću Ruse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA