JAGODINAC (57) IZBODEN NOŽEM U KAFANI: Krivac odmah uhapšen!

N. A. je nakon kraće svađe koja nije završila tučom izvadio nož i ubo poznanika u grudi, nakon čega je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija pronašla istog dana

  • 3

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je N.A (61) iz Jagodine, određen pritvor do 30 dana, jer je 57-godišnjeg muškarca u kafani ubo nožem u predelu grudi.

Osumnjičeni N. A. pobegao je sa lica mesta, ali ga je policija pronašla. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Jagodinska policija uhapsila je N. A. (61) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je nožem pokušao da ubije poznanika (57) i to u bašti jednog ugostiteljskog objekta kod zelene pijace u centru grada.

N. A. je nakon kraće svađe koja nije završila tučom izvadio nož i ubo poznanika u grudi, nakon čega je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija pronašla istog dana. Povređena osoba, na sreću, nije životno ugrožena.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju, a sudija za prethodni psotupak Višeg suda u Jagodini, koji ga je saslušao nakon policijskog zadržavanja, odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA