ČAK 4.000 MIGRANATA BLOKIRALO PRUGU SOLUN-SKOPLJE: Makedonci im ne daju da uđu u zemlju!

Pripadnici policije, kako se navodi, sprečavaju veće grupe migranata da pešice krenu ka Ðevđeliji

  • 8

Više od 4.000 migranata blokiralo je međunarodnu prugu Solun-Skoplje, dok su na grčkoj teritoriji već zaglavljena dva teretna i jedan putnički voz, preneli su makedonski mediji.

ŠTA EVROPA RADI AZILANTIMA: Evo da li ih prihvata ili ih tera kao najveće neprijatelje!

U izveštajima se terena se navodi da u bezgraničnom prostoru najmanje 3.000 izbeglica čeka da uđe u Makedoniju, a očekuje se i povećanje tog broja.

TV Plusinfo tvrdi da su granični prelazi između Makedonije i Grčke zatvoreni za izbeglice, i da su duž graničnog prelaza raspoređeni specijalci kako bi kontrolisali situaciju.

Pripadnici policije, kako se navodi, sprečavaju veće grupe migranata da pešice krenu ka Ðevđeliji.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pristižu i pripadnici grčke pogranične policije koja makedonske policijske strukture obaveštava o stanju sa njihove strane granice.

Iz minuta u minut migranti osvajaju po metar prostora kako bi ušli u zemlju.

Veliki je broj mladih, starosti od 20 do 30 godina koji, kako su prijavili, žele da odu u EU.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jaca

    20. avgust 2015 | 15:23

    Najbolje da im se pridruzimo, ajmo svi zajedno, tamo gde i oni.Zar je nama dobro?

  • ozlojedjeni

    20. avgust 2015 | 19:47

    Amerika, Britanija, Italija, Francuska i druge zemlje, su svojim akcijama u Iraku, Libiji, Siriji, Avganistanui ... izazvale HUMANITARNU KATASTROFU zbog koje sada kroz Srbiju prolaze (a mozda i ostaju) hiljade i hiljade izbeglica. Ko ce zbog toga njih da bombarduje kao sto su oni nas zbog navodne himanitarne katastrofe Albanaca koju smo mi izazvali ??????????????????? Formula za odredjivanje broja izbeglica koje ce koja zemlja da primi je veoma jednostavna. Broj je srazmeran intenzitetu njihovih ucescu u konfliktima u zemlajma iz kojih izbeglice dolaze. Znaci Amerika 95% a Evropa ostatak. Medjutim, glupa ili prestrasena, Evropa cuti i trpi. Pa neka im onda.

  • Djole

    20. avgust 2015 | 15:43

    Ja sam prešao granicu Horgoš pre dve nedelje. Iz Nemacke putovao kao i svako leto za Srbiju. To što sam video tamo nisam video ni 90tih... tuga velika... 40+ C° a oni poseli po livadama bez hrane i vode...a najgore ... znam sta ih čeka kad stižu u nemačku. Sportksa hala hiljadu kreveta jedan pored drugog...i to se posle zove bolji zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA