OVIM SELFIJEM JE UNIŠTILA SVOG MOĆNOG OCA: Kad je Putin video sliku, POLUDEO JE (FOTO)

Kada je objavila svoje fotografije na Instagramu, nije mogla ni da pretpostavi da će to skupo koštati njenog oca koji je portparol Kremlja

  • 3

Portparola Kremlja Dimitrija Peskova (57) odala je njegova ćerka Lisa koja je na Instagramu objavila fotografije sa luksuzne jahte. On je tvrdio da nije iznajmio tu jahtu i da se ne nalazi na luksuznom krstarenju, već na odmoru u hotelu na Siciliji, ali su slike pokazale suprotno.

KAKVO BAHAĆENJE: Rusi poludeli zbog fotografija sa venčanja Putinovog saradnika i seksi klizačice (VIDEO)

Da podsetimo, nedavno se venčao s olimpijskom prvakinjom u umetničkom klizanju Tatjanom Navkom (40).

PUTIN PONOVO IZDAO SRBE?! Ovom odlukom NANEO je VELIKU ŠTETU Srbiji!

Par je nakon venčanja otišao na bračno putovanje. Mediji su prenosili da su putovali na luksuznoj jahti koja se iznajmljuje za 385.000 evra dnevno, iako je Peskov to negirao. Čelnici opozicije zaključili su da je to previše za ruskog činovnika koji ima mesečno platu od 11.000 evra. Peskov je unajmio drugu najskuplju jahtu na svetu pa je sa porodicom krstario Sicilijom, oko Kaprija i Sardinije.

Opozicija je odmah postavila pitanje odakle Peskovu novac za tako skupi sat i tako skupo putovanje. Iako je Peskov rekao da mu je sat poklonila supruga, opozicija nagađa da mu je sat možda poklonio njegov prijatelj Vladimir Putin. Osim toga čelnici opozicije tvrde i kako je očigledno da Peskov zarađuje mnogo više nego što su njegova navodna primanja.

Putin im sigurno ovo neće oprostiti, jer je najmanja stvar koja mu je potrebna sada - mrlja na protparolu Kremlja i zanimacija za opoziciju.

A photo posted by Lisa (@stpellegrino) on

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA