PUTIN PONOVO IZDAO SRBE?! Ovom odlukom NANEO je VELIKU ŠTETU Srbiji!

Ministar trgovine Rasim Ljajić kaže da još uvek nema naznaka kada bi mogao da krene bescarinski uvoz automobila iz Srbije u Rusiju

Srbiji neće u skorije vreme biti odobren bescarinski izvoz automobila, kako je to ranije najavljivano, a da od ovog posla za sada nema ništa potvrdio je i ministar trgovine u Vladi Srbije Rasim Ljajić.

OVIM SELFIJEM JE UNIŠTILA SVOG MOĆNOG OCA: Kad je Putin video sliku, POLUDEO JE (FOTO)

Ministar trgovine Rasim Ljajić koji je bio veliki optimista da će se "fijat 500L" iz Kragujevca već u ovoj godini prodavati na ruskom tržištu bez carine, za "Blic" je potvrdio da od ovoga posla "za sada nema ništa".

Potpisivanje lista proizvoda koje se bez carina prodaju u Srbiji i Rusiji, a na bazi sporazuma o slobodnoj trgovini treba da potvrdi Savet evroazijske ekonomske zajednice, a kako stvari sada stoje zahtev Srbije stavljen je trenutno ad akta.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Podsetimo srpski zahtev bio je da se bez carine između Srbije i Rusije prometuje oko 10.000 automobila.

Takođe nikako da se realizuje poseta ruskog ministra energetike Aleksandra Novaka koji je zadužen za ekonomsku saradnju sa Srbijom. On je trebalo da dođe u Beograd krajem aprila, ali je bez obrazloženja ta poseta odložena do daljeg.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    21. avgust 2015 | 09:49

    Хахахахаха, каква глупост мајко мила!!! Фиат поседује неколико фабрика у Русији, а "џенерал моторс" је присутан већ деценијама! Једноставно тај ауто у Русији нико не би погледао, као друго, исти тај фиат се само склапа у Србији и Србија буквално нема ништа од тог извоза!!! Неко мисли да би те паре завршавале у Србији? Немојте бити наивни, јер Италијани сигурно то нису!!!

  • RADE

    21. avgust 2015 | 09:58

    LjAIC BOLjE DA VIDI ZASTO JE SMANjEN IZVOZ POLjOPRIVREDNIH PROIZVODA ZA 120 MILIONA DOLARA U RUSIJU NEGO DA PRODAJE ITALIJANSKA AUTA

  • SRS metohija

    21. avgust 2015 | 08:51

    e pa ne moze i Zapad i Ameri, ne moze i jare i pare, Rusi zele nas za dobrog saveznika. ali ova naša vlast su veliki evropejci, prodajte Auta Zapadu i Amerike, Ziveo Putin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA