MIGRANTI U ĐEVĐELIJI: Čekaju voz za Srbiju, za sada nema sukoba

Nakon što je makedonska vlada odlučila da uvede vanrednu situaciju u pograničnim zonama na jugu ka Grčkoj i severu ka Srbiji, ne prestaju incidenti sa migrantima

  • 16

Poslednjih par dana iz Đevđelije nam stižu nemile i uznemirujuće fotografije i snimci migranata koji su u sve češćem sukobu sa makedonskom policijom.

POLICIJA ISPALJUJE SUZAVAC NA MIGRANTE: Drama u Makedoniji se nastavlja! (FOTO) (VIDEO)

Većina njih je iz Grčke stigla u ovaj makedonski grad, koji se nalazi blizu granice ove dve zemlje. Odatle oni nastavljaju svoj put tražeći neki bolji život.

POTRESNE FOTOGRAFIJE IZ MAKEDONIJE: Sudbina migranata još uvek neizvesna! (FOTO) (VIDEO)

Železnička stanica u Đevđeliji je svakodnevno prepuna migranatima sa Bliskog istoka, a gužve i incidenti se najčešće događaju kada pristigne voz koji ide iz Soluna ka Beogradu.

Foto: Tanjug/N.Batev, VECER Foto: Tanjug/N.Batev, VECER

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KRV I SUZE NA ĐEVĐELIJI: Sevaju noževi među migrantima i policajcima, ima ranjenih!

Više od 4.000 migranata blokiralo je juče međunarodnu prugu Solun-Skoplje kod Đevđelije. U izveštajima se terena se navodi da u bezgraničnom prostoru najmanje 3.000 izbeglica čeka da uđe u Makedoniju, a očekuje se i povećanje tog broja.

PORODIČNA DRAMA: Otac drži sina čvrsto u zagrljaju i kleči ispred policajaca!

Nakon što je makedonska vlada odlučila da uvede vanrednu situaciju u pograničnim zonama na jugu ka Grčkoj i severu ka Srbiji, ne prestaju incidenti sa migrantima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Najmanje 10 izbeglica povređeno je danas kada je hiljadu njih pokušalo da probije blokadu makedonske policije na grčko-makedonskoj granici.

VRISCI NA MAKEDONSKOJ GRANICI: Povređeno najmanje 10 izbeglica

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U MAKEDONIJI: Opšti haos zbog migranata, angažovana i vojska (FOTO) (VIDEO)

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    21. avgust 2015 | 21:18

    kakva je to politika i cija da samo srbija prima sve azilante a drugi nece i ne moraju ? da li je to dio plana da se srbija napuni muslimanima ? Ko kaze da ce oni otici ? zasto ne mora primati Makedonija ,Hrvatska Madjarska..stvarno ciji je ovo plan..ne vodi ovo dobrom.Vidjecete da ce biti na desetka hiljada izbjeglica.Pa srbija nije zbrinula srbe iz krajine vec 20 godina.sumnjivo je ovo brate..

  • ...

    21. avgust 2015 | 21:14

    Samo da ne ostanu u Srbiji.

  • Vladimir

    21. avgust 2015 | 20:55

    Kako ilegalni imigranti mogu da cekaju voz za Srbiju? Pa ilegalni imigranti mogu samo nelegalno da udju u Srbiju, ne vozom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA