U Srbiji od 5.000 pregledanih automobila skoro trećina neispravna!

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom rata, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS

  • 0

Od 5.000 besplatno pregledanih automobila, 39 odsto ima neku neispravnost, pokazuju su danas saopšteni rezultati tradicionalne letnje akcije "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo".

ZAŠTO JE U SRBIJI KUPOVINA ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA NEMOGUĆA MISIJA? Evo odgovora na ovo pitanje!

Tu akciju već 26 godina organizuje Auto moto savez Srbije (AMSS) sa Upravom saobraćajne policije MUP Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda.

U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, AMSS sprovodi akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim i civilnim osoboma sa invaliditetom.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom rata, imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti, i 50 odsto popusta na kupovinu "super članskog paketa AMSS", kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA