MEĐU ŽRTVAMA ČETVORO DECE: U hladnjači sa leševima ipak bilo i mališana! (VIDEO)

Mađarska policija je uhapsila troje ljudi, koji se sada nalaze u pritvoru. Prema pronađenim dokumentima, među žrtvama je bilo i državljana Sirije

  • 1

U kamionu hladnjači u kojem su na autoputu kod austrijskog mesta Parndorf pronađena tela 71 izbeglice, bilo je 59 muškaraca, osam žena i četvoro dece, od kojih jedna devojčica stara godinu do dve, konačni je bilans tragedije koji je danas saopštila austrijska policija.

POLICIJA UHAPSILA 7 KRIJUMČARA LJUDI: Krivi su za smrt 71 izbeglice?! (VIDEO)

Direktor policije pokrajine Burgenland Hans Peter Doskocil je na konferenciji za novinare objavio da je u vezi sa tim slučajem mađarska policija uhapsila troje ljudi, koji se sada nalaze u pritvoru, prenele su svetske agencije.

ŽRTVE POKUŠAVALE DA OTVORE VRATA PRAVEĆI PUKOTINE: U kamionu se ugušio 71 migrant! (FOTO)

On je dodao da je među žrtvama, koje su najverovatnije preminule od gušenja, bila i grupa sirijskih izbeglica, što je policija zaključila po tome što su u kamionu pronađeni sirijski putni dokumenti.

Policijska istraga je pokazala i da je kamion sa mrtvim migrantima bio parkiran u zaustavnoj traci autoputa najmanje 24 sata pre nego što je otkriven, rekao je Doskocil.

Pogledajte video:

Youtube/Ruptly TV

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA