TRAGEDIJA U BEOGRADU: Devojka pretrčavala ulicu, udario je automobil pa je drugi PREGAZIO (FOTO)

Nesreća se dogodila u blizini "Delta sitija" gde je devojka pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza

  • 30

Kako nezvanično saznajemo, večeras oko 23 časova jednu devojku u bulevaru Jurija Gagarina na Novom Beogradu udario je automobil, a zatim drugi prešao preko njenog tela.

Nezgoda se dogodila u blizini "Delta sitija" gde je devojka pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza, u trenutku kada je na semaforu bilo crveno svetlo za pešake.

Kola Hitne pomoći su odmah stigle na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama devojka je bez svesti prevezena u Urgentni centar.

obaranje pesaka kod delta sitija,devojka kriticno obaranje pesaka kod delta sitija,devojka kriticno

Trenutno se nalazi na reanimaciji.

Kako su rekli očevici ove nesreće, drugi automobil koji je prešao preko devojke, nije stigao da ukoči jer se sve dešavalo veoma brzo.

Nezvanično saznajemo da devojka ima između 25 i 30 godina.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    29. avgust 2015 | 00:36

    Pa i da je pretrcavala na pesackom prelazu kada je zeleno svetlo, ne sme da pretrcava jer mogu naici kola iz bocne ulice. Da smo malo vise edukovani o saobracaju u skolama kad smo deca jos bili manje bi se dogadjale ovakve nesrece. Zao mi je nesrecne devojke, ali istrcati tako na ulicu ravno je ruskom ruletu.

  • STELLA ROSSA

    29. avgust 2015 | 00:43

    Au brate mili...pa pazite Gde žurite...

  • Vlada

    29. avgust 2015 | 07:16

    Ona je kriva i tacka. Zalim sto se sve to tako zavrsilo ako u potpunosti razumem vozaca. Meni se desilo da devojcica od jedanest god pretrcava ulicu izmedju dva vozila koja suse kretala i sigurno je gledala na njenu levu stranu a na desnu nije a ja sam bio sa desne i naletela je na moj auto. Dala je izjavu policiji kako je pretrcavala ,kako nije videla od kose i sve a onda je neko naucio i bilo kako ke to bilo na pesackom a nije bilo.bilo je na 25m od pesackog.Kako su skripale gume od kocenja a 0m trag kocenja a jos gore sto auto ima ABS i nema skripa guma.I naravno posle dve godine sudjenja ona je izgubila. Ja sam na sudu rekao ako sam jednu rec slagao i ako sam ja kriv onda mojoj deci tako nesto da se desi. Toliko izgubljwnih zivaca i svega za nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA