O ovom intervjuu bruji čitava Amerika. Pogledajte zašto! (VIDEO)

Voditeljka je navela da poštuje "ljude koji pričaju istinu" kao što je Donald Tramp, a način na koji joj je on uzvratio "divljenje" je šokiralo stanovnike SAD

  • 12

Američki kandidat Donald Tramp je ranije pričao da ne bi imao ništa protiv da Sara Pejlin, bivša guvernerka Aljaske zauzme mesto u njegovoj administraciji ukoliko on uđe u Belu kuću, a upravo se u sinoćnjem intervjuu moglo videti i njihovo međusobno divljenje.

DA LI ĆE USPETI DA "SKINE" OBAMU? Donald Tramp u trci za predsednika SAD!

Milijardera je Sara Pejlin intervjuisala za emisiju ''On Point'' na televiziji ''One America News Network'', a započela je opisujući Trampove fanove kao ''Trampetare'' (Trampovi musketari) ili ''Trampzervativce''(Trampovi konzervativci), preneo je Blic.

Ona ga je još na početku emisije pohvalila za to što ''otkako se žrtvovao započevši kampanju glasači luduju za političarem koji ne pristaje na status kvo''.

Nakon što se poznati biznismen pojavio, uključivši se uživo iz njujorške ''Trampove kule, počeo je intervju koji je trajao deset minuta. Posle teme privrede i poreza prešli su na probleme ratnih veterana, gde je Sara navela da poštuje ''ljude koji pričaju istinu'' kao što je Tramp.

Donald Tramp. Foto: AP/Tanjug Donald Tramp. Foto: AP/Tanjug

- Jedan od razloga zašto sam te oduvek voleo toliko, tebe i tvoju porodicu, jeste ta velika veza (sa veteranima) - uzvratio je Tramp.

Sara je spomenula ''idiote iz štampe'' koji pokušavaju da pitanjima smeste konzervativnim političarima, a kao primer je navela slučaj Horhea Ramosa, voditelja latino televizije ''Univižn'' sa kojim je Tramp protekle nedelje imao obračun, a kojeg je Pejlinova opisala kao ''radikalnog aktivistu''.

Kada su stigli do teme religije, Tramp je, na pitanje šta misli o novinarima koji konzervativce pitaju za omiljeni odlomak iz Biblije, odgovorio da voli Bibliju.

Biznismen je tom prilikom izjavio da se ''baš zabavlja'' tokom kampanje, a intervju je završen laskanjem, gde je Tramp rekao Pejlinovoj da je sjajna osoba.

Pogledajte u narednom videu ceo njihov intervju:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    29. avgust 2015 | 23:25

    GOSPODIN TRAMP NECE POSTATI PREDSEDNIK AMERIKE ALI CE MU SVE TO DOBRO POSLUZITI KAO REKLAMA U BIZNISU.SLEDECI PREDSEDNIK JE GOSPODJA HILARI KLINTON IZA CIJE KAMPANJE STOJI BILDENBERG -VLADARI SVETA SA KAPITALOM OD PAR HILJADA MILIJARDI DOLARA !!

  • Kiza

    30. avgust 2015 | 01:05

    Svi Srbi u Americi da glasaju za Trampa. Ako dodje Hilarity, eto rata na Balkanu. Ko je finansira sa Balkana???

  • deftones

    30. avgust 2015 | 08:59

    ma pusti intervju ova teta je bas odrzana nije losa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA