Bojana Đorđevića izujedala ČETIRI STRŠLJENA!

Načelnik Službe Hitne pomoći rekao je da je u proteklih desetak dana pomoć tražilo 20 pacijenata koje su ujeli stršljenovi

  • 9

Bojan Đorđević (53) iz rudničkog sela Ljutovnica pao je u nesvest, sat vremena pošto su ga ujela četiri stršljena.

Đorđević je juče popodne naišao na rupu sa stršljenovima iz koje je izleteo čitav roj, a četiri su ga ubola, posle čega je osetio blagu vrtoglavicu.

STRŠLJEN UBIO SRBINA (45): Posle ujeda insekta srušio se na zemlju i umro!

Posle sat vremena izgubio je svest. Nakon 30 minuta se osvestio i pošto živi sam, otišao je kod komšija, jer mu se počela kočiti desna ruka.

Evo kako da spasete sebi život ako vas ubode STRŠLJEN!

- Znam da nisam imao gušenje, ali se pojavilo crvenilo na mestu uboda i posle prijema i tri injekcije sve je nestalo i počeo sam da pomeram ruku -  ispričao je Đorđević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Načelnik Službe Hitne pomoći za agenciju Beta je rekao da je u proteklih desetak dana pomoć tražilo 20 pacijenata koje su ujeli stršljenovi, a mnogi su hospitalizovani.

On je ocenio da je Đorđević dobro prošao, jer nije alergičan na ujed i dodao da teške posledice mogu da nastupe i kod onih koji nemaju alergiju, zbog čega je potrebno javiti se lekaru.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    31. avgust 2015 | 14:24

    Užas

  • Milan

    31. avgust 2015 | 19:18

    Da se pokrene peticija kod ministarstva za zaprašivanje ili kako se već uništavaju stršljenovi jer svake godine ih je sve više a niko ništa ne preduzima !

  • dr.mr.

    31. avgust 2015 | 20:51

    Prekjuce sam u prostoriji gde mi stoje drva poprskao otrovom za muve leglo veliko kao kofa.Posle dolaska sa posla oko 4 usao sam unutra i zapalio leglo prepuno larvi koje samo sto se nisu izlegle,brenerom.Kada sam skinuo ostatke legla i prebrojao onako sto se kaze od oka bilo je od 1500 do 2000 larvi i oko 100-200 koje su se izlegle,sam Gospod Bog me je sacuvao da me nijedan ne ujede i sto smo sve primetili na vreme dok se larve nisu sve izlegle.Previse je strasno sta ujedi strsljena mogu da urade ali hvala Bogu resili smo taj problem ali svi treba da se jako paze jer zaista su jako opasni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA