STRAVIČNO: Komšije sumnjaju da je slikala svoju mrtvu bebu, postavila sliku na Fejs, a zatim je ZAKOPALA u bašti?

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle - rekao je jedan meštanin sela za medije

  • 11

M. M. (46) iz Busura kod Petrovca na Mlavi šokirala je javnost kada je na svom Fejsbuku postavila sliku svoje mrtve bebe za koju se sumnja da ju je potom zakopala u bašti.

Kada je postavila užasavajuću fotografiju na Fejbuk, na kojoj se nalazi krvava beba, na njenu adresu je odmah upućena policija, a obdukcija bebe je u toku, koja bi trebala da pokaže da li je dete rođeno mrtvo ili je izvršeno čedomorstvo.

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle - rekao je jedan meštanin sela za medije.

On je takođe rekao da M. M. nije krila trudnoću i da je trudničke fotografije postavljala ne Fejsbuk, ali da čudi njeno ponašanje posle porođaja.

- Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše "za ovako se gine", a i fotografije svoje dece i piše "za ovo se živi" - kažu meštani.

Kako su objavili mediji, M. M. se udavala dva puta. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, a iz drugog maloletne ćerku i sina.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegtraf.rs/ Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA