SRPSKI VOJNIK osumnjičen da se SKINUO i GO jurio dve devojke?

Osumnjičeni se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora

  • 2

D. B. (44), vodnik Vojske Srbije i otac troje dece, uhapšen je prekjuče u Novom Pazaru jer je osumnjičen da je uhodio dve devojčice, skidao pantalone i pokazivao im polni organ!

Vodnik se tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je predviđena kazna do tri godine zatvora.

- Osumnjičeni je u blizini Kineskog tržnog centra zapazio dve devojčice, uzrasta od 16 godina. Jedna od njih inače pohađa gimnaziju, a druga srednju medicinsku školu. Krenuo je za njima i počeo da im dobacuje, i to one najpogrdnije reči. Devojčice su se uplašile, ubrzale korak, ali on je nastavio da juri za njima - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom dodajući da su srednjoškolke počele da plaču i nastavile da trče Ulicom Save Kovačevića, dok je osumnjičeni trčao za njima.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

- Devojčice su počele da dozivaju pomoć, a osumnjičeni je zastao, skinuo pantalone i pokazao im polni organ. Srednjoškolke su bile izbezumljene, a goli bludnik kada je čuo da one sve jače dozivaju pomoć, otrčao je ka svom automobilu, koji je bio parkiran nedaleko od mesta na kome je skinuo pantalone. Nag je ušao u vozilo i krenuo - nastavlja priču izvor.

Ali sve je opazio jedan policajac koji je bio na obližnjoj benzinskoj pumpi i javio kolegama šta se desilo.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a da bi se zakamuflirao, skinuo je košulju i ostao samo u majici, dok je pantalone obukao.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Po nalogu tužioca, ovom podoficiru VS određeno je zadržavanje do 48 sati, a osumnjičeni je, kako saznajemo, negirao delo za koje se tereti. Navodno, tvrdio je da se nije svlačio, nego je hteo da ide na malu nuždu!

Osumnjičeni vodnik, kako "Blic" saznaje, oženjen je i ima troje dece. Rodom je iz okoline Rožaja u Crnoj Gori. I ranije je privođen i, takođe, sumnjičen za nedozvoljene polne radnje, ali su tužilaštva odustajala od krivičnog gonjenja jer navodno nije bilo dovoljno dokaza.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • badboy

    2. septembar 2015 | 09:47

    aahahahahahhhha onda i sve nudiste treba smestiti u zatvor rodjeni smo goli a sad je biti go kazneno delo? na sta smo spali ja se redovno skinem go i odem do pekare prodavnice pa nek dodje taj policijac da me uhapsi ima ja njega da jurim ko ovaj ove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA