LOPOV UPAO U KUĆU, ODNEO NOVAC I NAKIT: Opljačkani tast i tašta Novaka Đokovića

Lopov je preskočio ogradu i u kuću roditelja Novakove supruge ušao preko terase, gde je razvalio bravu na balkonskim vratima

  • 8

Tast i tašta najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića našli su se na meti razbojnika. Provalnik je u kuću Miomira (57) i Vere (55) Ristić, u beogradskom naselju Voždovac, upao u noći između 27. i 28. avgusta i iz nje odneo veću količinu novca i vredan nakit Novakove tašte.

Miomir Ristić je sve prijavio policiji Voždovca, prenosi Blic. Do njenog dolaska, Ristić je ustanovio da mu je nepoznati lopov iz kuće odneo novac i vrednu ogrlicu njegove supruge koja joj je veoma značajna.

- Najveće razočaranje doživeo je kada je primetio da je iz kutije za nakit odneta bela biserna ogrlica njegove supruge Vere. Ogrlica je vredna oko 1.000 evra, a ima i sentimentalni značaj, budući da se radi o poklonu - priča izvor blizak istrazi.

Tokom uviđaja, policija je ustanovila da je lopov preskočio ogradu, pa u kuću ušao preko terase gde je razvalio bravu na balkonskim vratima. Pošto je uzeo nakit i novac, vratio se istim putem. Policija sumnja da je provalnik znao tačno o čijoj kući se radi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

- Dobro je proučio kako je najlakše upasti u kuću i samo je čekao trenutak kada će to učiniti. Sigurno je imao i saučesnika, koji je ili u automobilu ili na ulici čuvao stražu da ga obavesti ukoliko neko naiđe kako bi mogao na vreme da pobegne iz kuće - navodi on.

Policija će u narednom periodu pregledati video-snimke sigurnosnih kamera sa okolnih kuća kako bi se eventualno otkrili počinioci, a biće saslušane i osobe koje dolaze u dom Đokovićevog tasta i tašte koje su eventualno, svesno ili nesvesno, mogle dati informacije provalnicima gde se i šta u kući nalazi.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

( Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA