UPUCAN PRED ULAZAK U FARMU: Rafal u estradnog menadžera Batu Paligorića

Napadač je, po svemu sudeći, pomešao Paligorića sa pravom "metom", koja je u tom trenutku trebalo da sedi na tom mestu, a i fizički je slična menadžeru

  • 10

Prošle srede, noć pre ulaska u rijaliti ''Farma'', estradni menadžer Bata Paligorić upucan je sa tri metka, piše beogradska štampa.

UHAPŠEN POSLE DVA MINUTA: Maskirani lopov napao nožem vlasnika menjačnice

Dok je menadžer sedeo u bašti jednog restorana na Novom Beogradu, nepoznati napadač sa fantomkom je istrčao iz automobila, prišao i opalio rafal u pravcu Paligorića.

- Bilo je kao na filmu, sve se brzo odigralo. Bata je sedeo s prijateljem u bašti i dok su večerali, ispred restorana se zaustavio automobil sa zatamnjenim staklima iz kog je istrčao čovek sa fantomkom, uperio pištolj u njega i pucao. Nakon ispaljenog rafala atentator je pobegao, a gosti polegali pod sto - rekao je za beogradske medije očevidac događaja.

Policija je brzo izvršila uviđaj, a Batin prijatelj je pozvao Hitnu pomoć koja ga je hitno prevezla u Urgentni centar.

Zadobio je tri prostrelne rane nogu, zbog koji je morao biti hitno operisan.

Kako prenose mediji, napadač je pomešao Paligorića sa pravom "metom" koja je u tom trenutku trebalo da sedi na tom mestu, a i fizički je slična menadžeru.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brm brm

    2. septembar 2015 | 12:46

    ...uspešan estradni menadzer koji se povukao iz posla i otišao da štroji veprove , boga ti, greškom upucan, al samo u noge, pred sam ulazak na farmu sa propalim pevacicama, pevacima, starletama i krimosima, greskom naravno!

  • realno

    2. septembar 2015 | 12:01

    Ovi sa fantomkama ne greše,znaju oni dobro koga su upucali.Ionako su mu izgleda pucali u noge kao znak opomene.A to kao sedio baš na tom mestu i baš liči na onoga koga su hteli upucati,to znači da neko zna ko je trebao biti upucan pa taj zna da Bata liči na njega.Ili ja nisam nešto dobro shvatio.

  • The end

    2. septembar 2015 | 13:07

    Pa ko je ta "prava meta"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA