PENZIONER PRONAĐEN GO I DROGIRAN U APARTMANU: Pokupio dve devojke, a one ga opljačkale pa pobegle!

J. M. je ispričao policiji da je oko 2 sata nakon ponoći u parku u Banji Koviljači sreo dve devojke. Započeli su razgovor, koji su nastavili u njegovom apartmanu

  • 4

Australijanac srpskog porekla J. M. (83) pronađen je juče go i bez svesti na podu jednog apartmana u Banji Koviljači. Policiji je rekao da su ga opljačkale dve devojke koje je pozvao u svoj stan.

Penzioner (81) imao seks sa žbunom, a onda...

Starca koji je u penziji je tokom vikenda pronašao čuvar koji obilazi apartmane i slučaj je odmah prijavio policiji. J. M. im je tada ispričao da je oko 2 sata nakon ponoći u parku u Banji Koviljači sreo dve devojke. Započeli su razgovor, koji su nastavili u njegovom apartmanu.

Međutim, nakon što je popio kafu, više se ničega ne seća. Kada se osvestio, shvatio je da je pokraden, a policiji je rekao da sumnja da su mu sipale nešto u kafu kako bi zaspao.

- On je ispričao da je samo hteo da mu prave društvo i vešto je izbegavao da odgovori na pitanje kako je ostao potpuno go. Samo je tvrdio da ih je tada video prvi i poslednji put - objašnjava sagovornik "Alo!" koji je upoznat s slučajem.

Foto- ilustracija: AP/Tanjug Foto- ilustracija: AP/Tanjug

Starac je prijavio da su mu devojke iz torbice odnele 3.700 australijskih dolara i 45.000 dinara.

- Jedna se sama ponudila da mi skuva kafu. Čim sam je popio, zamutilo mi se u glavi i počeo sam da gubim svest - požalio se J. M.

Lekari iz lozničke bolnice konstatovali su da je J. M. bio drogiran, najverovatnije nekom tabletom. Srećom, nije bio životno ugrožen, pa su ga lekari pustili na kućno lečenje.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA