DEČJI FIGHT CLUB: Vaspitačice organizovale tuče mališana u vrtiću, pa sve snimale

Zaposlene su snimale fizičke obračune na aplikaciji Snapchat

  • 1

Erika Keni (22) i Vanesa Vajt (28) optužene su za podsticanje dece na nasilničko ponašanje. Optužene su bile vaspitačice u vrtiću "Lajtbridž akademija" u Nju Džersiju. Zaposlene su snimale fizičke obračune mališana na aplikaciji Snapchat.

Uz njih smo mi odrastali, a evo uz koga odrastaju naša deca! (FOTO) (VIDEO)

Svima je jasno da je snimanje dece i postavljanje na društvene mreže, kao i podsticanje fizičke agresije i više nego prestupničko ponašanje, te su obe žene optužene za zlostavljanje dece.

Na snimcima se vidi Kenijeva kako podstiče decu na agresiju i sugeriše na film "Fight club", govoreći koje je prvo pravilo "Fight Cluba" a ona je optužena i za ugrožavanje dečje dobrobiti. Oko desetak dečaka i devojčica uzrasta od 4 do 6 godina viđeno je na snimcima i na sreću nijedan nije pretrpeo ozbiljnije posledice.

HOROR U ŠKOLI: Učitelj makazama pretio dečacima da će im odseći penise!

Iako niko od dece nije ozbiljnije povređen, politika Lajtbridža je potpuno odsustvo tolerancije za zaposlene koji ugrožavaju dečju dobrobit i sigurnost na bilo koji način. Kenijeva i Vajt su momentalno otpuštene, a dalji proces i tužbe akademija će praviti u saradnji sa roditeljima zlostavljene dece - Lajtbridž akademija se takođe oglasila povodom slučaja dve zaposlene.

Akademija je zahvalna na razumevanju i toleranciji roditelja, s obzirom na to da su bili na dobrom glasu 18 godina koliko postoje. Ostali zaposleni kao i roditelji pružiće sve informacije i staviti se na raspolaganje tužilaštvu, a nakon ovoga su više nego ikad usmereni na dobrobit i obrazovanje dece koja idu u ovaj vrtić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/jezebel.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шоне

    4. septembar 2015 | 20:51

    Та деца су,окружена шакалима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA