ZGROZIĆE VAS BRITANSKI TURISTI: Ostavljaju užasne komentare da su im migranti POKVARILI LETOVANJE! (VIDEO)

Svi treba da ih se stidimo, ali se mora znati da i takvi postoje

  • 60

Mnogo izbeglica pristiže na grčke obale, a neke od njih su popularne turističke destinacije za evropske turiste. Na priloženom snimku vide se primeri najodvratnijeg rasizma, nerazumevanja, nepoštovanja i bezosećajnosti od strane nekih ljudi koji cirkulišu britanskim društvom.

BORBA ZA GOLI ŽIVOT: Izbeglice probile ogradu prihvatnog centra u Mađarskoj, policija ih juri po auto-putu! (FOTO) (VIDEO)

Video sadrži užasno neosetljive tvitove i komentare od strane nekih pripadnika javnosti. Oni su uzeti iz vodećih desničarskih britanskih novina Daily Mail, kao i neofašističke (oni sami sebe nazivaju "patriotama") Facebook stranice "Great Britain First". Tema rasprave je stradanje sirijskih izbeglica, njihova patnja, kao i neugodnost koju izazivaju kod britanskih turista koji dolaze da se odmore na tim istim grčkim ostrvima. Daily Mail je pisao o ostrvu Kos kao o "odvratnoj, paklenoj rupi", zbog činjenice da je postalo glavna tačka za izbeglice koje beže od rata u svojim zemljama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Turisti koji su došli na "zaslužene godišnje odmore" jako se bune jer "ne mogu da jedu svoje sladolede na miru dok gledaju štrokave izbeglice". Sažetak komentara i tvitova bio bi sledeći:

Zatvorimo granice! Vratite ih u njihove zemlje, okrenite brodove! Jedan od tih "ljudi" čak je i napisao da bi izbeglice mogle da se koriste kao mete, na kojima bi vojska vežbala.

Ove komentare su ostavljali oni koji se slobodno kreću, rade, žive i prave decu u Velikoj Britaniji, oni koji su sastavni deo britanskog društva.

PRELAZAK UŽIVO: Ubacio se među IZBEGLICE i sa njima ilegalno prešao srpsko-mađarsku granicu! (VIDEO)

Svi treba da ih se stidimo, ali se mora znati da i takvi postoje.

S druge strane ceo svet je ustao na noge zbog stravičnih fotografija poginulog dečaka koji je isplivao na turskoj obali. On i još hiljade njih udavili su se u Mediteranu, istom onom u kome se brčkaju razni turisti, isti oni koji žive u zemljama koje su svojom impreialističkom politikom, odvratnim i ilegalnim ratovima zbog nafte direktno odgovori za te "prljave izbeglice koje beže od vatre, rata, nemaštine i smrti" iz svojih domova i iz svojih zemalja.

Pogledajte video: 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/trueactivist.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    4. septembar 2015 | 15:59

    Vise volim jednog Sirijca od jednog Britanca, i vise volim Muslimana od Katolika, oni koji kapiraju desavanja u svetu, znace zasto.

  • Marko

    4. septembar 2015 | 21:18

    Englezi su najvece zlo koje postoji!!!

  • Slavko

    4. septembar 2015 | 23:08

    Ljudiii...pa zar vas iznenadjie to sto dolazi od engleza. Odvratnost, grubost, rasizam i jos kamara negativnosti dolaze upravo sa zerena na kojima se goviro engleskim jezikom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA