JEZIVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE U KOVINU: Kukala je i vrištala dok su je trojica maloletnika napastvovala u svlačionici

- Čudno se ponašala, znala sam da nešto nije u redu. Ipak, ispričala mi je šta joj se dogodilo. Jedan od napadača D. R. jednom je već pokušao da je siluje - rekla je majka silovane devojke

  • 68

Trojica maloletna mladića, A. M. (16), A. G. (16), D. R. (15) i jedanaestogodišnji dečak osumnjičeni su da su silovali A. M. (18) u svlačionici fudbalskog kluba ''Kolonija'' u Kovinu.

SRPSKI UŽAS: Tri MALOLETNIKA osumnjičena za SILOVANJE DEVOJČICE!

Sva trojica su privedena, dok jedanaestogodišnjak nije uhapšen, jer po zakonu mlađi od 14 godina ne podležu krivičnoj odgovornosti. Devojka se trenutno nalazi u bolnici.

Ceo događaj desio se u noći između ponedeljka i utorka.

- Jedan o osumnjičenih namamio je A. M. u svlačionicu lokalnog fudbalskog kluba, u kojoj su se već nalazila trojica njegovih vršnjaka, i onda su je napastvovali. Ona je kukala, vrištala i dozivala u pomoć, ali niko nije mogao da je čuje jer je objekat pored fudbalskog terena - rekao je izvor blizak istrazi, i dodao:

Foto: novosti.rs//V. Danilov Foto: novosti.rs//V. Danilov

- Posle nezapamćene torture pripretili su devojci da nikome ne govori šta se dogodilo, a onda je pustili. Međutim, A. M. je rekla roditeljima, a oni su zvali policiju. Inspektori su bili šokirani onim što im je ispričala i stanjem u kojem se nalazila. Policija je odmah krenula u potragu za silovateljima.

- Osumnjičeni su brzo uhapšeni. Oni se terete za krivično delo silovanje i juče su upućeni u Smederevo kod tužioca. Četvrti osumnjičeni nije priveden jer zbog godina ne može krivično da odgovara - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema rečima majke napastvovane devojke, njena ćerka je ćutala kada je došla kući.

- Čudno se ponašala, znala sam da nešto nije u redu. Ipak, ispričala mi je šta joj se dogodilo. Jedan od napadača D. R. jednom je već pokušao da je siluje. Moje dete je u teškom psihičkom stanju i nije išlo u školu - rekla je očajna majka, koja je inače u drugom stanju.

D. R. negira krivicu, kako njegova sestra kaže.

Foto: novosti.rs//V. Danilov Foto: novosti.rs//V. Danilov

- Rekao je da je bio u svlačionici, ali da nije silovao tu devojku, već da je pokušavao da A. G. spreči da to uradi. Moj brat jeste nemiran i često se bije, ali ne verujem da je tako nešto mogao da učini - rekla je ona.

U Kovinu, meštani još ne mogu da veruju šta se dogodilo.

- Ta deca dolaze iz socijalno ugroženih porodica, žive u blizini mesta gde se sve to dogodilo. Nesrećan devojčica ima tri sestre, oca i majku - rekao je jedan od meštana.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    10. septembar 2015 | 01:01

    16,16,15 i 11 GODINA.....Kuda ide ova nasa omladina Boze dragi..U popravni dom sve do jednog pa minimum po 5godina svima!!

  • Marko

    10. septembar 2015 | 09:28

    "Korov" je potrebno istrebiti, u suprotnom će se ponovo vratiti. Radikalne mere sankcionisanja, da se ne bi "korov" vratio Posle ce neko reci " jadno dete pretukli ga nečiji roditelji" prokleta zemljo Srbijo

  • bas tako

    10. septembar 2015 | 08:40

    Pazi četvrti nemoze da odgovara zbog godina pa jbt gde mi to zivimo.Svu četvoricu osuditi isto kao punoletna lica a roditeljima naplatiti debele kazne kako su vaspitali svoju divnu dečicu.Iako su socijalno ugrozeni na prinudni rad dok ne odrade kazne.Zato u drzavi i imamo puno socijalno ugrozeni jer je zakon slab pa znaju da neće ništa odgovarati.Za takve u Srbiji ima posla koliko hoćeš,divljih deponija koliko hoćeš da se to lepo počisti i sredi,posao kao stvoren za takve kretene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA