BILO KOJE NACIJE, BILO KOJE VERE, DECA NIKAD NISU KRIVA: Srbiju danas voli ceo svet ZBOG POLICAJCA REDŽEPA ARIFIJA! (FOTO)

Zapamtimo ove Redžepove reči: "Ljudi, to su sve deca, moramo dobro da se ponašamo prema deci. Bilo koje nacije, bilo koje vere, deca nikad nisu kriva!"

  • 10

Fotografija policajca Redžepa Arifija koja drži malog migranta Amira u naručju obišla je svet.

Internetom se danas kao virus proširio kolaž od četiri slike na kojima je prikazano kako se u kojoj zemlji ophode prema izbeglicama iz Sirije. Iz Mađarske, Makedonije i Češke nam stižu potresne slike patnje migranata, a Srbiju ponosno predstavlja Redžep Arifi, koji je zagrlio malog Amira iz Sirije, i doneo mu osmeh na lice.

DRAGI AJLANE, VOLEO BIH I TEBE DA DRŽIM I LJUBIM: Potresan status policajca heroja iz Preševa (FOTO)

(EKSKLUZIVNO) ZAGRLIO SAM AMIRA, PLAKAO JE, A ONDA SE OSMEHNUO! Dirljiva ispovest policajca koji je proslavio Srbiju (FOTO)

Izbeglice sa Bliskog istoka su zahvalni Srbiji koja im je pružila utočište i potrudila se da im olakša život u prestonici. Sliku policajca objavila je novinarka radija BBC iz Bejruta.

Foto: BBC/ManveenRana, Twitter/@ManveenRana Foto: BBC/ManveenRana, Twitter/@ManveenRana

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Ljudi, to su sve deca, moramo dobro da se ponašamo prema deci. Bilo koje nacije, bilo koje vere, deca nikad nisu kriva! – poručuje ovaj humani policajac.

Fotografija je nastala u selu Miratovac.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Support81

    10. septembar 2015 | 20:09

    Nije Albanski policajac nego srpski policajac. Pogledaj zastavu na ruci pa onda komentarisi

  • Cetnik

    10. septembar 2015 | 20:06

    Nije on albanski Policajac,On je srpski policajac,preklom je albanac ... ali radi u srpskoj policiji tako da eto o tome koliko albanci mrze srbe kada albanac radi u srpskoj policiji ;) respect

  • L

    10. septembar 2015 | 15:31

    Boze kakvo dobro srce!!!!Svaka cast.Svet je na ovu dobrotu morao da reaguje.Koliko samo ljubavi u ovom coveku.Eh da je vise takvih ljudi na ovoj planeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA