ON JE SANDOKAN, A NE KOKAN: Ministar Tasovac isprozivao reditelja

Ministar kulture Ivan Tasovac tvitnuo da se Kokan Mladenović zove Sandokan, Kokan kaže da je Kokan i da Tasovac ne poznaje kulturu

  • 0

Ministar kulture Ivan Tasovac isprozivao je na svom Tviter nalogu pozorišnog reditelja Kokana Mladenovića, tvitnuvši da se on zapravo zove Sandokan a ne Kokan.

Tasovac je doslovce napisao:

- Nije u redu kada ministar oslovljava ljude po nadimku. Izvinjavam se Krletu kao i Kokanu čije je ime Sandokan Mladenović. Neće se ponoviti.

TASOVAC ZAPALIO TVITER! Evo šta je SRPSKI MINISTAR uradio na društvenoj mreži

Telegraf je pozvao Kokana Mladenovića, koji tvrdi da je on ipak Kokan, a ne Sandokan. On je usput i ocenio koliko se ministar Tasovac razume u kulturu.

- Moje pravo ime je Kokan Mladenović, a ministar Tasovac podjednako ne poznaje radnike u kulturi kao kao što ne poznaje ni kulturu samu - rekao je Mladenović za Telegraf.

Sandokan je, inače, čuveni izmišljeni gusar iz kasnog 19. veka, koji se prvi put pojavio u romanu objavljenom 1883. Bio je heroj 11 avanturističkih romana, a po njemu je snimljena i TV serija koja je krajem prošlog veka bila izuzetno popularna u Jugoslaviji.

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA