OSVETA LJUBOMORNOG AUTO-LIMARA: Evo kako se osvetio dečku bivše devojke

Jurij L. (29) je 19. marta 2012. godine oko jedan sat posle ponoći u Grdaku u dvorištu kuće Božidara R. onesposobio kočnice kamiona "reno master", koji su koristili Božidar i njegova bivša nevenčana supruga Jelena i dvoje maloletne dece

  • 0

Auto-limar Jurij L. (29) nepravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora jer je Božidaru R., novom odabraniku svoje bišve partnerke Jelene Pintarić, skalpelom isekao crevo za dotok ulja u kočnice njegovog kamiona.

MUŽ MI JE ODGRIZAO NOS I POJEO GA jer mu se nisam javila na telefon!

Jurij sa Jelenom ima dvoje dece, a njega terete još i da je majku svoje dece zarobio u vikendici gde joj je pretio smrću. Pored toga, Juriju je u visinu kazne uračunato i osam provala u domove po Draganovcu. Sva ova dela je počinio tokom psihičkog rastrojstva, pa mu je sud odredio i meru obaveznog psihijatrijskog lečenja u okviru zatvorskog sistema.

Ovaj muškarac je 19. marta 2012. godine oko jedan sat posle ponoći u Grdaku u dvorištu kuće Božidara R. onesposobio kočnice kamiona "reno master", koji su koristili Božidar i njegova bivša nevenčana supruga Jelena i dvoje maloletne dece. On je skalpelom presekao gumeno crevo za dotok ulja u kočnice prednjeg levog točka. Ujedno, nevenčana supruga ga je prijavila i za protivpravno zatvaranje i ograničavanje slobode kretanja.

Naime, 26. januara 2012. godine Jurij L. ju je zaključao u vikendici i tamo je držao zatočenu punih šest sati sve dok joj u pomoć nije priskočila prijateljica Kristina kojoj je Jurij, na njeno insistiranje, dao ključ.

Foto: sxc.hu / chrisgan Foto: sxc.hu / chrisgan

Njegovim ispadima tu nije bio kraj. Jeleni je pretio i smrću poručivši joj telefonom: "Ubiću te, uzeti ti decu, zapaliti vikendicu i kuću. Sve će goriti i vi u njoj!".

- U meni je proradila gorčina. Jelena mi je rekla da više nećemo živeti zajedno. Ostavila me je i odselila se. Rekla mi je i da deca nisu moja i da će me strpati u zatvor da me se reši. Rezanjem creva za ulje za kočnice želeo sam samo da zaplašim Božidara kod kojeg se odselila moja Jelena s decom. Nesuglasice su se nagomilale. Nisam joj pretio smrću. Priznajem jedino da sam je udario, ali nisam je udario nogom i čupao za kosu. Nije istina ni da sam je zatvorio u vikendici. Otišao sam u grad da izvadim papire za dečiji dodatak. Inače, na vratima je bila polomljena brava koju je mogla otvoriti nožićem. Otišla je s prijateljicom Kristinom kući pa u Zadar, a ja sam otišao u Grdak, prišunjao se u dvorište i skalpelom prerezao crevo na Božidarovom kamionetu. Nisam imao zle namere. Samo sam Jeleninog dečka hteo da zastrašim - ispričao je u sudnici Jurij L.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA