MONSTRUOZNO: Mašine roditelje optužili da su PRODALI DETE ZA 850 EVRA!

"Navodi u francuskom listu jako su nas potresli, naročito mog supruga. Da je u pitanju neki veći novac, možda bi neko i poverovao u to", kaže Mašina mama

  • 16

Mišel Eje, otac i bivši muž Sandrin Goden i Emilin Kristin Eje, koje su u martu učestvovale u kidnapovanju dvogodišnje Maše Prenković optužio je u razgovoru za francuski list "Indipedan" roditelje devojčice da su unapred dogovorili njenu otmicu.

Eje tvrdi da su Mirjana i njen suprug Damir ugovorili otmicu svoje ćerke Maše za 850 evra kako bi se u Francuskoj uradio lažni DNK zbog utvrđivanja roditeljstva.

Podignuta optužnica protiv otmičara male Maše

- To nije bilo kidnapovanje, već ugovoreno iznajmljivanje deteta, za koje su Prenkovići uzeli 850 evra. Optuženi za otmicu Sebastijan Branši je Prenkoviće pronašao uz pomoć prijatelja iz Francuske Frenka O., koji se sa njima o svemu unapred dogovarao - kazao je Eje za francuski list a isto ponovio i za Blic.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Ovakve spekulacije šokirale su Mirjanu Prenković, Mašinu mamu, koja je kategorično odbacila ove otužbe.

ISPOVEST BIVŠEG MUŽA MAŠINE OTMIČARKE: Evo šta je otkrio o bivšoj ženi, tastu i tašti!

- O navodima u francuskom listu saznali smo juče, i to nas je jako potreslo, naročito mog supruga. Da je u pitanju neki veći novac, možda bi neko poveraovao u to. Prošlo je šest meseci od otmice, taman kada smo pomislili da nam se život vraća u normalu, sada nas iznova zovu novinari i ponovo moramo da proživljavamo taj nemili dan. Nadam se da će suđenje ubrzo početi i da će se ceo postupak privesti kraju - rekla je Mirjana za Blic.

NOVI DETALJI OTMICE MALE MAŠE (2): Evo šta uskoro čeka kidnapere!

S obzirom na priču da je sve, navodno, dogovoreno preko Fejsbuka još je dodala:

- Policija je u istrazi proveravala naše računare i ništa nije našla.

Troje Francuza malu Mašu je otrglo iz ruku majke 13. marta u naselju Braće Jerković.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    17. septembar 2015 | 12:22

    Pošto znam Damira oca devojčice mogu samo da kažem da mu je plata veća od 850 eura tako da je ovo čista glupost. Da bi se oni izvukli i manje robijali ili ko zna šta.

  • Sandra

    17. septembar 2015 | 12:13

    Kakva glupost. Da su hteli za pare da ucestvuju u prevari sa DNK ispitivanjem, odveli bi sami dete u Francusku i sedeli na kafici ispod Ajfelove kule dok traje analiza, obisli sve znamenitosti i uzivali dok u tamo, i sa parama i detetom se vratili kuci.

  • Vasovic

    17. septembar 2015 | 10:59

    Dogovorili cenu, preuzimanje putem otmice ko još veruje u takav idiotizam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA