OVE FOTOGRAFIJE TREBA DA POGLEDA SVET: Policajac Ivan držao bebu jer je majka morala u bolnicu!

Mlada žena se posle pregleda u bolnici vratila u Tovarnik sa bratom i jednogodišnjim sinom

  • 9

Hrvatski policajac Ivan Vidosavljević je uzeo u svoje naručje bebu dok je majka deteta bila u bolnici, a ove fotografije počele su da se šire društvenim mrežama, kao i slike srpskog policajca koji je držao sirijskog dečaka. Ove fotografije su poruka svetu od regiona o migrantskoj krizi i ljudima koji se drugačije ponašaju prema izbeglicama za razliku od stanovnika i policajaca nekih drugih država Evrope.

UGLEDAJU SE NA SRBE: Hrvatski policajac drži u naručju dete koje drema na njegovom ramenu! (FOTO)

Foto:Tanjug Foto:Tanjug

Trudnica (20) je iz Tovarnika odvezena na medicinski pregled u vukovarsku bolnicu, a tamo je utvrđeno da nema nikakvih komplikacija vezanih za njenu trudnoću. Nakon pregleda je sa svojim bratom i jednogodišnjim sinom vraćena u Tovarnik, kako piše Jutarnji list.

Oni su na putu iz Sirije ka Zapadu već mesec dana, a prvo su krenuli iz Jordana, preko Turske a onda su malim brodom prebačeni u Grčku.

Foto:Tanjug Foto:Tanjug

Ova mlada žena je u 12. nedelji trudnoće, a zatražila je medicinsku pomoć jer se loše osećala. Na sreću, otkriveno je da je samo malaksala zbog napornog i dugorajnog putovanja. Mnogi migranti su tražili pomoć lekara zbog lošeg zdravstvenog stanja u kom se trenutno nalaze.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3oka

    17. septembar 2015 | 15:55

    Čini mi se da malo koja mlađa žena među njima nije trudna. To im dođe kao karta za put i način da dođu do državljanstva.

  • stvarno?

    17. septembar 2015 | 19:15

    Jao brateeeeee . Kad ce biti popeye i miky maus ponovo aktuelni? Pa chista gluma i nameshtaljka sa svih strana

  • Iva

    18. septembar 2015 | 00:30

    Ako I'm je toliko lose odakle tolike trudne zene I tolike bebe nesto tu nije uredu a svi cute I prave se ludi I izigravaju humanitarce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA