OVAJ MAĐAR JE POSLAO SUROVU PORUKU IZBEGLICAMA: Pogledajte "trejler" u kojem im preti UŽASIMA! (VIDEO)

- Ako ste ilegali migrant i želite da idete u Nemačku, ona vam je najkraći put iz Srbije preko Hrvatske i Slovenije. Ne verujte lažljivim krijumčarima ljudi. Mađarska je loš izbor. Ašothalom je najgori - poručio je Laslo Torockai

  • 18

Predsednik opštine Ašothalom, koja se nalazi na samo nekoliko kilometara od srpsko-mađarske granice, Laslo Torckai poslao je poruku svim migrantima u ime svoje zemlje. On je na snimku upozorio migrante na moguću zatvorsku kaznu ukoliko budu prelazili ilegalno granicu i time učinili zločin. Snimak je napravljen tako da podseća na trejler nekog akcionog filma ili filma sa ratnom tematikom, u kome je naglašena moć mađarske policije i vojske u odnosu na izbeglice.

SRBI I HRVATI ZAJEDNO VARAJU MAĐARE: Migrante iz PREŠEVA preko polja, kukuruza i voćnjaka UBACUJU u Mađarsku!

U svom obraćanju na ovom nesvakidašnjem videu, istakao je da su svi dobro došli koji poštuju njihove zakone i ulaze u zemlju preko međunarodnog graničnog prelaza. Međutim, ukoliko neko bude pokušao da pređe granicu ilegalno, on može da završi u zatvoru, dodao je on.

DA LI JE MAĐARSKA NAPALA SRBE ILI JE SAMO JURILA MIGRANTE? Upad u SRBIJU, vodeni topovi i pendreci na Horgošu! (FOTO)

- Od danas, 15. septembra, u Mađarskoj je ilegalni prelazak preko granice zločin. Oštećenje ograde koja je napravljena na granici, takođe - rekao je i upozorio na moguću zatvorsku kaznu u trajanju od nekoliko godina.

MAĐARI NEUMOLJIVI: Tokom noći počeli da dižu ogradu i prema Hrvatskoj!

Takođe, dodao je da hiljade policajaca, uključujući i mađarsku armiju, čuvaju granicu. Na snimku su prikazani policajci i vojnici koji posvećeno brane mađarsku granicu, a svaki kadar podseća na insert iz akcionog ili ratnog filma uz, naravno, muziku koja prati borbene vizuelne elemente.

Printskrin:Youtube/HVIM1920 Printskrin:Youtube/HVIM1920

- Ako ste ilegalni migrant i želite da idete u Nemačku, onda vam je najkraći put iz Srbije preko Hrvatske i Slovenije. Ne verujte lažljivim krijumčarima ljudi. Mađarska je loš izbor. Ašothalom je najgori - rekao je.

Inače, Laslo Torockai je lider desničarskog pokreta mladih u Mađarskoj koji se zalaže za reviziju Trijanonskog ugovora iz 1920. godine, kojim su definisane trenutne granice ove države. Njemu je 2004. godine zabranjen ulaz u Srbiju u trajanju od godinu dana zbog učešća u tuči na Paliću. Slovačka ga je takođe "izbacila" iz zemlje na 5 godina zbog organizovanja demonstracija ispred Ministarstva unutrašnjih poslova u toj zemlji.

Na čelu Ašothaloma je od 2013. godine kada je izabran sa 71,5 odsto glasova.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobi

    18. septembar 2015 | 12:39

    Vidi se da je madjar.Samo oni mogu na tako klovnovski nacin da dozivljavaju stvarnost i svoju i tudju.Oni su jadniji i od ovih izbeglica.

  • Paja

    18. septembar 2015 | 12:34

    Smesan je

  • Matori

    18. septembar 2015 | 12:35

    Kakvi sabani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA