EKSTREMISTI PRETE PUTINU: Pobunjenici napali vojnu bazu u kojoj su Rusi (VIDEO)

Početkom sedmice, novi satelitski snimci pokazali su dolazak ruskih tenkova, oklopnih vozila i druge vojne opreme u vazduhoplovnu bazu u sirijskoj provinciji Latakija

  • 13

U video snimku postavljenom u petak na internet, pripadnici Armije islama, uputili su upozorenje Rusima da neće uživati u miru u Siriji. Borci su zatim snimljeni kako postavljaju i lansiraju više raketa iz planinskog područja u pravcu aerodroma, preneo je AP.

PUTIN POZIVA NA UJEDINJENJE PROTIV DŽIHADISTA: Islamska država ugrožava Evropu, Rusiju, Meku, Medinu i Jerusalim!

Početkom sedmice, novi satelitski snimci pokazali su dolazak ruskih tenkova, oklopnih vozila i druge vojne opreme u vazduhoplovnu bazu u sirijskoj provinciji Latakija, što ide u prilog izveštajima američkih, izraelskih i drugih zvaničnika o gomilanju ruske vojske u Siriji.

Putin ipak gradi vojnu bazu u Siriji. Evo i dokaza! (FOTO)

Na snimcima se vidi i nova konstrukcija, uključujući pistu koja se gradi u bazi unutar Međunarodnog aerodroma Basel Asad. Rusija kaže da je njeno vojno angažovanje u Siriji u vezi sa borbom protiv ekstremističke grupe Islamska država, navela je američka agencija.

Pogledajte video:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    20. septembar 2015 | 15:38

    Američki plaćenici.

  • mora da se rusija prestrasila

    20. septembar 2015 | 12:37

    bas se pitam tko im je dao satelitske snimke ako nemaju svoje satelite.. a zanimljivo da nisu dobili snimke vojnih baza u turskoj odakle odakle ih amerika bombardira kao sto ona tvrdi i gdje obucava onoliko mnostvo vojnika opozicije da idu u rat protiv njih

  • Zoran b.

    20. septembar 2015 | 20:12

    Zašto već jednom ne razbijete to ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA