RAT DO ISTREBLJENJA: Džihadisti na svakih 5 minuta zverski ubiju po jednog HRIŠĆANINA!

Džihadisti prisilno iseljavaju i masovno ubijaju hrišćane i druge verske i etničke grupe kao što su Jezidi, Kurdi, Turkmeni i Šabaci

  • 18

Zbog progona u 105 zemalja sveta, hrišćani su postali najprogonjenija verska grupa, a humanitarna organizacija "Christian Freedom International" objavila je da po jedan hrišćanin umre na svakih pet minuta mučeničkom smrću.

EKSTREMISTI PRETE PUTINU: Pobunjenici napali vojnu bazu u kojoj su Rusi!

Predsednik pomenute organizacije, Džim Džejkobson, izjavio je da najveći progon hrišćana vrše militanti Islamske države na Bliskom istoku.

- Militanti ISIS-a koriste hrišćanske crkve kao prostorije za mučenje gde prisiljavaju hrišćane da prihvate islam ili ih ubijaju. Militanti, takođe, pljačkaju hrišćanske relikvije koje krijumčare i prodaju ih zapadnim kolekcionarima i tako finansiraju svoje terorističke aktivnosti - kaže Džejkobson.

Džihadisti prisilno iseljavaju i masovno ubijaju hrišćane i druge verske i etničke grupe kao što su Jezidi, Kurdi, Turkmeni i Šabaci.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: sputniknews.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glup i gluplji

    21. septembar 2015 | 11:46

    Prosto je nevjerojatno da cio svijet naspram ove grupe sotona ne želi ništa učiniti da ih istrijebi. Na kraju ćemo svi platiti humanitarnost.

  • miami

    21. septembar 2015 | 15:42

    Tamo gde su Muslimani manjina oni kukaju I traze pomoc, atamo gde su vecina oni sve ostale pobiju. Nikako da se opametimo.

  • Stanko

    21. septembar 2015 | 22:30

    Da podsetim - laz o hemijskom i bioloskom oruzju bila je povod za napad na Irak, Gadafija su smakli jer nisu hteli da mu vrate dug i da se domognu nafte !1 Sada kad su se stvari otrgle onda nam se serviraju zaista uzasni prizori - samo se ne zna sta je prethodilo !! Ili se zna al koga briga ! Propaganda je mocna !Evropi u kojoj sam sa porodicom zaista zelim da se raspadne Bas kao sto su nam Survali SFRJ ! Da im Bog Plati po zasluzi !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA