Izbeglice spavaju na SRPSKIM grobovima u Hrvatskoj! (VIDEO)

Migranti leže preko nadgrobnih ploča, pokriveni ćebadima

  • 28

Jedan snimak kruži društvenim mrežama, a na njemu se vidi nekoliko destina izbeglica iz Sirije i trećih zemalja koje spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku.

HRVATSKA PRELAZI NA PLAN C: Evo šta to znači, a ima veze sa Srbijom!

Srpska imena i prezimena ispisana ćirilicom se vide na grobovima, i jedan hrvatski policajac koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Migranti leže preko nadgrobnih ploča, pokriveni ćebadima.

Snimak pokazuje i decu koja spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku, nedaleko od granice sa Srbijom. Neki od njih su razapeli i šatore.

Izbeglice spavaju na srpskom groblju koje se nalazi par kilometara od centra Tovranika, na samoj granici sa Srbijom, a hrvatsko je na drugom kraju mesta.

U poslednjih nedelja u Hrvatsku je ušlo nešto više od 44.000 migranata, a u utorak skoro 9.000, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

I dalje u Hrvatsku izbelice stižu u velikom broju, najviše preko područja Tovarnika i Iloka.

U narednom videu pogledajte izbeglice koje spavaju na groblju u Tovarniku:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.P.

    23. septembar 2015 | 23:46

    Jedino mesto u Hrvatskoj gde ovi jadni ljudi mogu osetiti mir i spokoj je verovatno srpska zemlja gde su sahranjeni Srbi. Spavajte mirno, srpski duh vas čuva od prokletstva Hrvata. Spavajte mirno!!!

  • Невена

    23. septembar 2015 | 19:04

    Мени је ово језиво! Господо Хрвати како вас није срамота? Омогућите људима да имају гдје спавати!Пустите мртве да почивају у миру!!!

  • TT

    23. septembar 2015 | 20:37

    Hrvati još jednom pokazuju da su puni zla i mrżnje prema Srbima. Kao nisu mogli naći neki privremeni smeštaj već im omogućili da skrnave srpsko pravoslavno groblje? Sada namerno treba sve migrante usmeravati prema Hrvatskoj jer damo neka uporede koliko je migranata prošlo kroz Mađarsku a koliko kroz Hrvatsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA