HRVATSKE KAMIONDŽIJE POGAZILE REČ: Odustali od solidarnosti sa Srbima

Na prelazu Bajakovo i dalje je u blokadi teretni saobraćaj iz Srbije, a Hrvatska ne propušta iz Srbije ni kamione sa kvarljivom robom

  • 6

Sat vremena nakon deblokade saobraćaja na graničnom prelazu Batrovci iz oba pravca, sa hrvatske strane ka Srbiji pokrenuli su se kamioni koji su se najpre solidarisali sa kolegama sa srpske strane koji se, prema odluci hrvatske vlade, propuštaju selektivno, samo ako transportuju kvarljivu robu i opasne materije.

OTVORENA GRANICA SA HRVATSKOM Kamiondžije na BATROVCIMA obustavile BLOKADU!

Na prelazu Bajakovo i dalje je u blokadi teretni saobraćaj iz Srbije, a Hrvatska ne propušta iz Srbije ni kamione sa kvarljivom robom, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

To je Tanjugu potvrdio i šef carinske ispostave Batrovci Nenad Vukčević, koji je naveo da, od kako su nezadovoljne kamiondžije odblokirale taj prelaz, odnosno prostor između Batrovaca i Bajakova nešto pre 16 časova, ni jedan kamion nije prešao iz Srbije u Hrvatsku.

- Ni jedan kamion još nije prošao, tako da je prelaz u potpunoj blokadi za teretni saobraćaj na ulazu u Hrvatsku - rekao je Vukčević.

Dok saobraćaj iz Hrvatske ka Srbiji funkcioniše u potpunosti, iz Srbije ka Hrvatskoj se odvija samo putnički.

Foto: Tanjug/ Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/ Nemanja Jovanović

DRAMA NA GRANICI: Nezadovoljne kamiondžije prete BLOKADOM prelaza Šid-Tovarnik!

Kamiondžije će, kako su najavile, do večeras u 23.30 sati čekati da hrvatska vlada promeni odluku o selektivnom puštanju teretnog saobraćaja, a ukoliko odluka ne bude promenjena, blokiraće sve granične prelaze za sav saobraćaj ka Hrvatskoj, rekao je Tanjugu vozač Kan Grbović koji iz Novog Pazara vozi robu za Zagreb.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    23. septembar 2015 | 19:24

    E koje ste vi sise, a žurka će da bude ekstra i bez vas. Tu su Braća Grci, Braća Rumuni, Braća Makedonci, Pobratimi Bugari i Rođaci Turci, mada i oni su mi sumnjivi, u njih ne verujem do zadnjeg momenta. A stižu i trubači iz Vlasotince.

  • Gavrilo Princip

    23. septembar 2015 | 19:18

    Od njih se ne može ništa drugo očekivati i ovo je znak mržnje i netolerancije

  • srbija

    23. septembar 2015 | 20:49

    Sta mogu tu hrvatske kamiondzije same da odlucuju, imaju i oni gazde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA