HOROR: Novosađani podvodili maloletnicu i terali je na prostituciju!

S. N. (61) je maloletnicu prevezao svojim vozilom iz Tovariševa u Bač i tom prilikom vrbovao u cilju vršenja prostitucije

  • 1

Muškarac S. N. (61) iz Novog Sada i D. P. (54) iz Bača uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovine ljudima.

S. N. (61) je maloletnicu prevezao svojim vozilom iz Tovariševa u Bač i tom prilikom vrbovao u cilju vršenja prostitucije, koristeći teške prilike devojke, a zatim ju je predao D. P. (54) radi seksualnog odnosa za novčanu naknadu, od koje je deo zadržao za sebe.

Ovom prilikom S. N je određen pritvor i protiv njega se podnosi krivična prijava u skraćenom postupku zbog izvršenog krivičnog dela trgovina ljudima, dok se protiv D. P podnosi krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela trgovina ljudima.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    24. septembar 2015 | 07:44

    Toga ima svaki dan. Npr,sve od Pančevačkog mosta,pa do hotela *Tamiš* u Pančevu imate *stoperki* Ovaj je još bio i dobar,za sebe je uzeo samo procenat. Pa našao joj je mušteriju. Ona bi sudeći po konstelaciji texta,TO i sama napravila, ali umesto para, dobila bi - šipak!Ovako od 2 zla ,jedno je bilo - plaćeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA