Evo kako izgleda kad Vučić i Milanović - ZAMENE MESTA (VIDEO)

Snimili kako izgleda kada premijer Hrvatske priča Vučićevim glasom i obraća se Srbima, a kako kada Aleksandar Vučić to isto radi u obraćanju Hrvatima

  • 35

U jeku jedne od najvećih kriza u posleratnoj istoriji srpsko-hrvatskih odnosa premijeri ove dve zemlje Aleksandar Vučić i Zoran Milanović rešili su da - zamene mesta. Doduše, ne svojom voljom, već uz našu malu pomoć.

Kako su svoje izjave o problemu zatvaranja granica iznosili istovremeno iskoristili smo trenutak i bez loše namere snimili kako izgleda kada premijer Hrvatske (na N1 televiziji) priča Vučićevim glasom i obraća se Srbima, a kako kada Aleksandar Vučić (na TV Prva) to isto radi u obraćanju Hrvatima.

(UŽIVO SRPSKO-HRVATSKA BLOKADA) Vučić: Vlada Srbije će rešavati migrantsku krizu! Milanović: Srbija ne radi ništa! (VIDEO)

I kako god se obraćali, svi normalni ljudi s obe strane granice (a takvih je 99%) radovaće se ako se ovaj problem što pre reši. Naravno, u dogovoru Vučića i Milanovića i u korist i Srbije i Hrvatske.

Nadamo se - još danas!

Zoran Vučić:

Aleksandar Milanović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ativat

    24. septembar 2015 | 20:12

    Vucic govori pomirljivim tonom usmerenim na resavanje novonastalog problema dok se Milanovic vise okrece retorici sukoba, netrpeljivosti i mrznje.

  • Zamena

    24. septembar 2015 | 20:05

    Vucic nikada ne bi rekao za bilo koji narod sto je rekao premijer Hrvatske tako da bezveze je ovo prebacivanje i Vucic je u svakom smislu bolji pa makar i sa govorom premijera Hrvatske

  • reki

    24. septembar 2015 | 17:10

    Srpski premijer ne poredi situaciju sa insektima, zivotinjama i slicno. Znaci deluje stabilno, obrazovano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA