SAUDIJSKI PRINC u vili na Beverli Hilsu silovao i zlostavljao poslugu, devojka u krvi jedva pobegla!

Ove žene su pokrenule privatni postupak protiv princa, opisujući njegovo ponašanje kao ekstremno, degutantno i potpuno neprimereno

  • 1

Saudijski princ Majed Abdulaziz Al-Saud (28) optužen je za zlostavljanje tri žene koje je na trodnevnim orgijama u luksuznom zdanju u Los Anđelesu brutalno mučio.

MISTERIOZNA SMRT ČUVENOG ŠEIKA: Mnogi tvrde da je umro zbog previše droge, alkohola i orgija! (FOTO)

Kako prenose mediji, policija na Beverli Hilsu je pozvana na intervenciju prošle srede, malo pre 13 časova, pa je u 37 miliona dolara vrednoj vili zatekla krvavu ženu kako urla od bolova i pokušava da preskoči visoku ogradu i pobegne.

Princ za noć s Kim Kardašijan nudi milion dolara!

Policija je upala na imanje i uhapsila princa Al-Sauda pod optužbom da je jednu od svojih služavki terao na oralni seks. Prijavili su ga za seksualno zlostavljanje, bespravno lišavanje slobode i premlaćivanje. Detektivi su u izveštajima opisali razuzdanu atmosferu na koju su naišli, a ispričali su i da im se nekoliko drugih žena u vili, takođe posluga, požalilo na loš tretman od strane pripadnika saudijske kraljevske porodice.

ORGIJE I MALOLETNICE: Bivša robinja otkrila mračne tajne harema sultana od Bruneja

Ove žene su pokrenule privatni postupak protiv princa, opisujući njegovo ponašanje kao ekstremno, degutantno i potpuno neprimereno. Njega su u četvrtak, nakon što je uplatio kauciju od 300 hiljada dolara pustili da se brani sa slobode. Mediji javljaju da Al Saud nema diplomatski imunitet.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA