SRBIJO, POMOZI OVOM ANĐELU DA PROHODA I PROGLEDA: Vuku je hitno potrebno lečenje matičnim ćelijama u Ukrajini!

Vuk je rođen sa 470 grama, ocenjen je nulom i bio je manji od tatine šake, ali ovaj mali borac ima ogromnu želju za životom i da komplikovana lečenja i operacije zameni parkićima i igraonicama

  • 2

Mali Vuk Grujičić je rođen u 24. nedelji trudnoće i sa samo 470 grama. Ovaj veliki borac ne zna šta je dečja igra zbog cerebralne paralize, velikih problema s očima, plućima, psihomotornim razvojem, a njegovi roditelji ne žele da gube bitku zbog skupog lečenja, a ti troškovi daju ogromne rezultate.

Zbog nesmotrene greške lekara, on je svoj maleni život započeo sa ocenom nula i prognozom da neće preživeti naredna 24 sata. Bio je manji od tatine šake, a njegova velika želja za životom i junačko srce je kucalo nadljudskom snagom i vodilo bitku za život.

Parkove i igranoice su se zamenile komplikovanim lečenjima i operacionim salama. Vuk je do sada imao šest komplikovanih operacija glave i mozga, želudca i jednjaka, četiri laserske operacije očiju, ali tu nije kraj.

Troškovi lečenja koji su veliki, daju ogromne rezultate, ali vaša pomoć mu je potrebna kako bi mogao da prohoda, da vidi, priča i počne s normalnim životom, a njegovi lekari veruju u dobar oporavak, jer su dosadašnje terapije omogućile dobru osnovu za dalji rad.

Printskrin: budihuman.rs Printskrin: budihuman.rs

Vuk treba da ide na lečenje matičnim ćelijama u Ukrajinu, ali i na operaciju očiju u Kalugi u Rusiji. Takođe, neophodni su mu tretmani u Novom Sadu, rehabilitacija u banjama Renona, Igalo, Sokobanja, ali i nabavka ortopedskih pomagala.

Da bi Vuk mogao da nastavi sa svojim lečenjem, potrebno je sakupiti još 10.600.573 dinara.

Svi oni koji žele i mogu da pomognu Vuku to mogu učiniti tako što će upisati 117 i SMS poslati na 3030 (100 din, PDV se ne naplaćuje), a oni koji žive u Švajcarskoj takođe mogu poslati poruku tako što će upisati 117 i poslati je na 455 (10CHF). Zahvaljujući fondaciji Budi human, pomoć može da se uplati na dinarski ili devizni račun, ali i platnom karticom preko linka e-doniraj.

BROJEVI TEKUĆIH RAČUNA:

Dinarski: 160-429508-03

Devizni: 00-540-0001250.8

IBAN: RS35160005400001250815

VAŠE MALO VUKU JE SVE!

(Telegraf.rs / Budihuman.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja Rodic

    1. oktobar 2015 | 17:01

    Dajte SMS, Imam malu penziju ali svakog meseca posalem par SMS-ova. Toliko mogu. Verujem da bi mnogi tako uplatili.

  • Violeta

    1. oktobar 2015 | 22:27

    napisi te i BIC (SWIFT-CODE) to je potrebno uz IBAN; kad se salje iz inostranstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA