JEZIVI DETALJI UŽASA NA VRAČARU: Telo bebe danima ležalo u najlonskoj kesi! (FOTO)

Policija je po dolasku u stan prvo pronašla majku u veoma teškom stanju a zatim i bebu u najlonskoj kesi na terasi

  • 30

Beživotno telo osmomesečne bebe, koje je sinoć pronađeno na terasi stana na Vračaru, policija je pronašla u najlonskoj kesi na balkonu pa se pretpostavlja da je ono nekoliko dana mrtvo.

HOROR NA VRAČARU: Beživotno telo bebe pronađeno na terasi, majka isekla vene!

Policija je po dolasku u stan na Vračaru, u koji je pozvana jer bebina majka Tanja M. (37) danima nije odgovarala na pozive rodbine, prvo pronašla ženu a zatim i bebu.

UDAVILA SVOJU BEBU, PA JE UVILA U KRPE: Detalji jezivog čedomorstva u Novom Sadu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Majka je bila u veoma teškom i kritičnom stanju, sa prerezanim venama. Odvezena je na toksikologiju Vojnomedicinske akademije, gde su se lekari prošle noći borili za njen život.

RODILA DEVOJČICU U KUPATILU, PA JE UBILA? Evo kolika kazna preti ovoj Srpkinji!

Trenutno je njeno stanje stabilno i postoji mogućnost da već danas bude puštena kući. 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf. rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    1. oktobar 2015 | 18:02

    Mene dusa boli kad citam ove stvari

  • unapred

    1. oktobar 2015 | 16:54

    Koliko ja mogu da procitam, ovde nigde ne pise da je mama ubila dete... Bitno da ste se svi nasli da sudite.. istraga ce pokazati sta se dogodilo, a ukoliko se ispostavi da majka jeste naudila detetu isecene vene govore da je to bilo u nekom stanju rastrojstva i bolesti... I ako je tako onda je treba smestiti u neku instituciju....

  • Neko iz mase...

    1. oktobar 2015 | 16:27

    Aman, postporadjajna depresija je jedan od najtezih oblika depresije, a ako se ne leci lekovima u startu, ovo su posledice!!! Dokle cete odbijati lecenje? Dokle ce rodbina i najblizi da cute i ne reaguju kad to uoce kod porodilje? Danas svaka treca porodilja upada u depresiju, i u tom stanju odbija lecenje, koje je neophodno, upravo zbog ovoga! Reagujte na vreme! U bolnicama se mora uvesti neki vid testiranja porodilja bar u prvoj godini majcinstva, da bi se sprecile posledice pogubne po zivot! Epilepticari mogu da donekle kontrolisu napade, i ako neki od njih i imaju "samoubilacke" misli, pre ce odustati od toga nego zena u najtezem obliku depresije!!!! MOLIM DRZAVU DA POCNE DA REAGUJE POVODOM OVOG PITANJA, AMAN! RADI SE O ZDRAVLJU I ZIVOTU LJUDI I DECE, A NE O VREMENSKOJ PROGNOZI!!!!!! AMAN, BRE!!!! Samo, najiskrenije se nadam, da majci ovo nije bila namera, a ako jeste, zasluzuje pakao najgori na svetu! A, ako je postporadjajna depresija, onda pomozite zenama vise! Jadno dete, tuga prevelika! Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA