PIJANAC PREGAZIO DETE: Vratio se po registraciju koja je otpala, pobegao i ostavio devojčicu (14) na putu

- Da je barem stao, da je pokušao da joj pomogne ili da pozove policiju, Hitnu pomoć. Taj momak ništa nije imao u glavi, sem da pobegne i sakrije tragove. Čini mi se da je ovoj nesreći prisustvovala i sestra nesrećne devojčice - rekao je jedan od svedoka

  • 3

Mladić Dino P. (22) svojim automobilom "pežo 206" udario je devojčicu (14), sredu, u Zagrebu. On se nakon stravične nesreće vratio po registarsku tablicu, koja mu je otpala sa automobila od siline udara, kako bi uklonio sve dokaze, i pobegao!

SANADER NEMA ZA KAUCIJU: Prijatelji i rodbina mu skupljaju pare da izađe iz zatvora!

- Da je barem stao, da je pokušao da joj pomogne ili da pozove policiju, hitnu pomoć. Taj momak ništa nije imao u glavi, sem da pobegne i sakrije tragove. Čini mi se da je ovoj nesreći prisustvovala i sestra nesrećne devojčice - rekao je jedan od svedoka.

Očevice je zaprepastilo to što je 22-godišnji vozač udario devojčicu, odbacio je nekoliko metara dalje, zatim pokušao da pobegne. Međutim, u retrovizoru je video da mu je prilikom udarca ispala registarska tablica, pa se vratio da je pokupi. 

Devojčica je, nažalost, preminula, a policija je kasnije zaključila da je mladić vozio pod uticajem alkohola. 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA