VELIKA IPHONE PREVARA: Ako vam je poznat ovaj čovek, POZOVITE POLICIJU!

Osumnjičeni je pustio u promet 26 falsifikovanih novčanica apoena 200 evra u Beogradu i neutvrđen broj novčanica na teritoriji Republike Srbije

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. D. (28) zbog sumnje na krivično delo falsifikovanja novca.

FALSIFIKOVANIM EVRIMA PLAĆAO RAČUNE: Uhapšen muškarac u Čačku!

Osumnjičeni je tokom septembra putem internet sajta "KupujemProdajem" pronalazio osobe koje su oglašavale prodaju mobilnih telefona marke "Iphone 6".

Pod izgovorom da su mu hitno potrebni, poručivao je dva ili tri telefona navedene marke i zakazivao kupovinu istog dana. Telefone je zatim plaćao falsifikovanim novačanicama u apoenima od 200 evra.

Osumnjičeni je pustio u promet 26 falsifikovanih novčanica apoena 200 evra u Beogradu i neutvrđen broj novčanica na teritoriji Republike Srbije.

Prilikom pretresanja stana i drugih prostorija koje koristi, kod njega je pronađeno i 40 falsifikovanih novčanica apoena od 200 evra.

Osumnjičeni je priveden nadležnom tužilaštvu.

Postoje indicije da ima još osoba prevarenih na ovaj način, pa policija moli sve da, ukoliko prepoznaju izvršioca gore opisanog krivičnog dela, obaveste najbližu policijsku stanicu ili da se jave na broj telefona 011/279-84-12 i 011/279-84-10.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    2. oktobar 2015 | 18:13

    Ja samo kad mu vidim facu , nebi od njega uzeo nista! Pogledaj ga izgleda kao Daba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA