VRAĆAO SE IZ PROVODA, PA POGINUO: Otac umalo nije umro od šoka kada su mu rekli da mu je mezimac preminuo!

Do nesreće je došlo na putu Ruma-Šabac. Trojica mladića su se "audijem" bosanskih tablica vraćali ka Klenku iz provoda, kada je njihov auto iznenada prešao u suprotnu traku i direktno udario u kamion sa prikolicom

  • 18

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko jedan sat posle ponoći u blizini Rume, život je izgubio Nemanja Jovanović (18) iz sela Klenak, dok su Darko Stojanović (21) i Branko Božić (18) iz istog mesta teško povređeni.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Jedna osoba poginula, dvoje povređeno u DIREKTNOM SUDARU!

Do nesreće je došlo na putu Ruma-Šabac. Trojica mladića su se "audijem" bosanskih tablica vraćali ka Klenku iz provoda, kada je njihov auto iznenada prešao u suprotnu traku i direktno udario u kamion sa prikolicom, prenosi Informer.

Meštani Klenka su u šoku posle vesti o tragediji a tokom dana oglasila su se zvona na seoskoj crkvi.

- To su mnogo dobra deca, drugovi iz detinjstva . Nemanjin otac drži kafanu u sred sela. Kada su mu javili šta se dogodilo umalo nije umro od šoka. Darko je zaposlen u JKP "Komunalac" iz Rume, a Brankovi roditelji imaju po nekoliko prodavnica - pričaju meštani Klenka.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

Prema nezvaničnim informacijama "audi" u kom su bila trojica mladića pripadao je porodici Darka Stojanovića.

- Darko i Branko su u Urgentnom centru u Beogradu i lekari im se bore za život. Darka su lekari morali da stave u veštačku komu zbog ozbiljnosti povreda. Kažu da su mu polomljene obe butne kosti i slezina, dok Branko ima unutrašnje krvarenje - pričaju komšije.

Njihove porodice se mole se bogu za njihov spas.

Sahrana nastradalog Nemanje biće održana u nedelju.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    3. oktobar 2015 | 08:11

    Покој им души.Страшно колико људи гине у Србији због алкохола и неприлагођене брзине (трећег узрока у овом случају не верујем да има).А људима у Кленку изгледа веома битно имовинско стање погинулог

  • Radmila

    3. oktobar 2015 | 06:55

    Da dobra su deca ako su iz bogatih porodica ali nemoj visoko da lete neka cuvaju zivote!!!

  • Beranje

    3. oktobar 2015 | 06:11

    Trojica mladica vracala se iz nocnog provoda audijem i i audi iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu???Kada ce se nasa omladina jednom opametiti a na samo skitati i uludo ginuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA