≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Jokićev NBA debi: Bio je u senci Lovernja i Herisa, navijači Denvera nisu ni sanjali MVP čudo i titulu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umetnost je očigledna...

  • 2
Nikola Jokić Printscreen: Twitter/@ThrowbackHoops

Srpski košarkaš Nikola Jokić osvojio je po treći put u poslednje četiri sezone titulu za najkorisnijeg igrača regularnog dela NBA lige, a sa velikim uspehom sa svojim denverom korača ka odbrani titule.

Jedan od najboljih igrača današnjice danas je prava senzacjia koja privlaći pažnju gde god da se pojavi, a među brojnim objavama o njemu poslednjih dana jedna je privukla posebnu pažnju. Tako, objavljen je video sa Nikolinog debija u letnjoj NBA ligi, a po prikazanoj igri, jasno je da je još tada najavio ogroman uspeh.

Jokić je ostvario svoj nezvanični NBA debi još u julu 2015. na letnjoj ligi u Las Vegasu pred praznim tribinama i bez pompe. Za većinu NBA navijača, Jokić je bio u drugom planu, a slično su razmišljali i u Denveru pošto je Srbin bio u senci novajlije plejmejkera Emanuela Mudijea, kao i rezervista poput Garija Harisa, Erika Grina i Žofrija Lovernja.

Jokić je u 5 utakmica na Letnjoj ligi prosečno postizao samo 8 poena, 6 skokova i 1.5 asistencija, brojke koje nisu odskakale sa papira. Ali, pogled unazad na vrhunce otkriva da je set veština budućeg kandidata za MVP-a i prvog tima NBA lige bio u potpunosti prikazan.

Pogledajte kako je to nekada izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA