Bivši policajac PRETUKAO troje dece, a onda njihovim roditeljima PRETIO PIŠTOLJEM!

Bivši policajac Z. P istukao je trojicu maloletnika starosti 13 i 14 godina koji su kamenovali izlog, a zatim pretio pištoljem njihovim roditeljima

  • 39

Policajac u penziji Z. P. pretukao je u subotu uveče trojicu maloletnika u Beogradu, pišu "Večernje novosti".

MALOLETNI KRIMINALCI TERORIŠU SRBIJU: Sa 12 pljačkaju, a sa 13 DILUJU DROGU. Evo u kom gradu su NAJOPASNIJI!

Incident se dogodio u Radničkoj ulici na Čukaričkoj padini. Bivši policajac Z. P istukao je trojicu maloletnika starosti 13 i 14 godina koji su kamenovali izlog, a zatim pretio pištoljem njihovim roditeljima.

Do incidenta je došlo pošto su maloletnici kamenjem gađali i razbili jedan od izloga na butiku čiji je vlasnik, kako se pretpostavlja, njegova žena.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Prestravljena žena, koja se u trenuku kamenovanja nalazila u butiku, pozvala je supruga koji je strčao i stana, pojurio dečake i nekoliko puta ih udario.

U međuvremenu stigli su i roditelji dečaka, a Z.P. je otišao u stan i vratio se sa pištoljem kojim je navodno maho po ulici.

On je sačekao policiju koja ga je razoružala, a zatim i privela. Maloletnici su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgenti centar na pregled.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. oktobar 2015 | 10:53

    Podrska za policajca u penziji..Ako je jer je doslo vreme da svako uzima pravdu u svoje ruke..Ne verujem da su roditelji tih delikvenata dosli da se izvinu ili dogovore oko naplate stete vec i oni da se obracunaju.Trebao je i njih dobro da izlomi.

  • Nis

    4. oktobar 2015 | 11:04

    Bravo momak! Nauci ih vaspitanju, kada to nisu uradili roditelji.

  • Dekika

    4. oktobar 2015 | 15:06

    Kakva medijska hajka...! Napravili ste zrtve od siledzija. Sramota! Voleo bih da vidim kako biste vi reagovali da vam porazbijaju prozore na kuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA