MALOLETNI KRIMINALCI TERORIŠU SRBIJU: Sa 12 pljačkaju, a sa 13 DILUJU DROGU. Evo u kom gradu su NAJOPASNIJI!

U Srbiji je iz dana u dan sve veći procenat rasta maloletničke delikvencije, a najmlađi lopov koji je priveden ove godine imao ja samo 12 godina

  • 39

U Srbiji je iz dana u dan sve veći procenat rasta maloletničke delikvencije, a najmlađi lopov koji je priveden ove godine imao ja samo 12 godina, dok je najmalđi diler narkotika bio je star tek 13 godina!

OVO DETE TERORIŠE ČAČAK GODINAMA: Tinejdžer od 15 godina optužen za ubistvo!

Prema statističkim podacima, prenosi "Blic", u Užicu su, naprimer, maloletnci počinili 8 od sto krivičnih dela. U Novom Sadu od juna prošle godine u pet akcija "Školarac" policija je zaplenila 33 noža i 5 pištolja! Maloletnici su u tom gradu počinioci čak 10 odsto krivičnih dela.

NAJPOZNATIJI MALOLETNI KRIMOSI U SRBIJI: Vitlaju noževima i mačetama, siluju, ubijaju!

Foto-ilustracija: Youtube, Wikipedia Tktt/Singlor Foto-ilustracija: Youtube, Wikipedia Tktt/Singlor

Najmlađi novosadsnki diler narkotika, kojeg je policija uhvatila imao je samo 13 godina, a dete sa 12. godina uhvaćeno je u krađi tehničke opreme.

Šef odseka za prevenciju i suzbijanje maloletničke delikvencije Olivera Zečević kaže da se maloletni prestupnici najviše bave krađom.

- Najviše kradu telefone, novac, nakit i cigarete - kaže ona.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor; Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea su

    4. oktobar 2015 | 10:48

    Menjati zakon. Uvesti zatvor za maloletnike, kad odraste nek nastav da robija. Takodje roditelje ili štićenike njihove, kažnjavati i zatvarati! A ne čim policija uhvati dete, dodje socijalni radnik i odvede ga. Sredina mora da utiče na odgoj dece, da budu korisni članovi društva, a ne bodriti ih da od malih kriminalaca postaju veliki...Mi smo krivi, jer zbog našeg ne činjenja ništa da se promeni zakon, kao i preemotivnom rešavanju problema, stvarama prostora, za kriminalnu omladinu i buduće ljude.. Bolje sprečiti, nego lečiti..

  • Radovan

    4. oktobar 2015 | 10:42

    Vojska Vučiću V O J S K A!!!!Dok se služilo otadžbini ovoga nije bilo!!!Trošili smo snagu na obaveze u kasarni i ponosno pozdravljali zastavu svako jutro i veče!Učili od starešina da volimo Srbiju i da budemo ponosni na nju koliko god je ovi tvoji (što im dupe ližeš) uništavali,gazili i omalovažavali. Ova deca nisu toliko loša samo im treba jedan period vojničkog života posle koga će sve gledati drugačije.Gde će im starešine pričati i učiti mnoge stvari o životu za koje današnji roditelji nemaju vremena jer vise po društvenim mrežama!!!!

  • moravica

    4. oktobar 2015 | 15:49

    Menjajte zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA