Ovo je reklama u Americi koja je zakopala "folksvagen" (VIDEO)

Sporna reklama ističe da su "folksvagenovi" dizel motori neverovatno čisti i da nisu štetni po okolinu, a nedavno je utvrđeno da je čuvena kompanija ipak varala na testovima koje je sprovodila američka Agencija za zaštitu okoline (EPA)

  • 4

Obamina administracija je naredila “folksvagenu” povlačenje oko 500.000 automobila zbog ilegalno instaliranog softvera koji im je omogućio da varaju na eko testovima, a još u aprilu ove godine se na internetu pojavila reklama koja je sada tako reći "zakopala" čuvenu nemačku kompaniju.

NA RUBU BANKROTA: "Folksvagen" povlači 500.000 automobila!

Prema pisanju Njujork Tajms, “folksvagen” je u svoje automobile navodno tajno instalirao poseban softver, koji je za vreme testiranja američke Agencije za zaštitu okoline (EPA) uključivao sisteme za kontrolu izduvnih gasova, a u ovoj reklami se upravo ističe kvalitet" folksvagenovih" dizel motora koji su toliko čisti, da se i beli šal koji se stavi do auspuha automobila neće isprljati.

Međutim, istina je potpuno drugačija i dokazano je da je "folksvagen" varao na testovima vezanim za zaštitu životne sredine.

Pogleadajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    4. oktobar 2015 | 17:39

    Ameri su poznati cistunci,ocistili indijance,irak iran avganistan sad ciste siriju,najveci zagadjivaci nam sole pamet,

  • Nagasaki

    4. oktobar 2015 | 15:42

    Reklama je Super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA