IZBEGLICE NISU HTELE NI DA POGLEDAJU STAN jer im ga je pokazala ova žena!

- Bila sam jako uznemirena. Ovakvo ponašanje me je jako pogodilo. Ja sam htela da im pomognem, a oni su me tretirali kao nepoželjnu u rođenoj zemlji - rekla je Aline

  • 18

Aline Kern (33) je Nemica koja je svoj četvorosoban stan stavila u oglas, i ubrzo nakon postavljanja, dobila prvu ponudu. Nju je kontaktirala jedna izbeglička porodica, koja je na lošem nemačkom tražila da pogleda stan, međutim, kada su videli da je vlasnica stana žena, oni nisu hteli da dalje pregovaraju!

NEMAČKU ĆE PREPLAVITI IZBEGLICE: Do kraja godine u državu će ući 1,5 miliona imigranata

Oni se nisu čak ni rukovali sa njom, već su odmah počeli da međusobno raspravljaju na maternjem jeziku. Jedan od njih joj je rekao da ne žele da im žena, plavuša, pokaže stan. Zahtevali su da nju zameni muškarac, kako bi nastavili pregovore.

- Bila sam jako uznemirena. Ovakvo ponašanje me je jako pogodilo. Ja sam htela da im pomognem, a oni te tretiraju kao nepoželjnu u rođenoj zemlji - rekla je Aline.

Inače, ovako bahato ponašanje nije iznenađujuće. Oni misle da se mogu slobodno šetati Nemačkom samo zato što imaju dovoljno para da to sebi priušte. Takođe, primetna je promena ponašanja u odnosu na period kad su tek stigli. Njima sada ne odgovara hrana i smeštaj koji im je dodeljen, pa sve češće izbijaju sukobi.

Iako je kancelarka Angela Merkel nedavno rekla da će Nemačka uspeti da reši problem izbegličke krize, ministar sada kaže da je jednostavno previše izbeglica i da je policija preopterećena iako ulaže velike napore kako bi svladala situaciju.

Takođe, muslimani u Nemačkoj su počeli da zlostavljaju hrišćanske izbeglice koje teraju da jedu pre nego što sunce izađe tokom Ramazana.

- Ukoliko odbijem da jedem kad su oni hteli, oni me pljuju i tretiraju kao životinju. Govore mi da sam nevernik - rekao je hrišćanin Said koji živi u Nemačkoj.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Hadzi Bakov

    5. oktobar 2015 | 12:21

    To vam je tek pocetek. Trazili ste gledajte.....

  • Miki

    5. oktobar 2015 | 15:20

    Tek ce biti problema

  • imigracija

    5. oktobar 2015 | 12:12

    migranti kakve izbeglice. to nije sirotinja koja će se zadovoljiti mrvicama. ako nemci misle da će im oni raditi najgore poslove i čistiti klozete grdno se varaju. Oni žele mnogo bolje nego što su uopšte imali kod svoje kuće. Otišli bi i ranije da su mogli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA