UČENICI PLANIRALI MASOVNI POKOLJ: Hteli da pobiju svoje kolege i profesore!

Iz policije nisu hteli da otkriju imena studenata, ali su rekli da se radi o četvorici muškaraca. Oni su planirali masovni pokolj, ali ih policija je uhapsila u studentskom domu na 150 kilometara od San Franciska

  • 4

Grupa učenika iz Kalifonije planirala je teroristički napad na svoje školske kolege i profesore. Međutim, policija je za to saznala pre nego što su oni bilo šta učinili, pa su ih uhapsili.

MASAKR NA AMERIČKOM FAKULTETU: Najmanje 13 mrtvih, ima povređenih, policajci ubili napadača! (FOTO) (VIDEO)

- Sva četiri uhapšena učenika, koja su pohađala istu školu, planirali su da napad izvrše u studentskom domu, kako bi pobili što više ljudi - rekao je Džejms Meli.

On nije hteo da otkrije imena studenata, ali je rekao da se radi o četvorici muškaraca. Oni su planirali masovni pokolj, a policija ih je uhapsila u studentskom domu na 150 kilometara od San Franciska.

Uhapšeni su imali dobro razrađen plan, koji je uključivao metode pomoću kojih su trebali da izvedu ovaj teroristički napad. Ono što je još uvek enigma za inspektore, jeste motiv za ovakav napad.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Lokalne vlasti su saopštile da je ovaj plan otkriven u sredu nakon što su neki učenici slučajno čuli trojicu osumnjičenih kako pričaju o tome kako će u školi napraviti masakr. Oni su odmah obavestili policiju koja je vrlo brzo uhapsila svo četvoro osumnjičenih.

Odmah nakon dojave pretraženi su njihovi školski ormari ali oružje nije pronađeno. Policija je do većine informacija došla u razgovoru sa osumnjičenima.

(Telegraf.rs / Izvor: nytimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA