"Srpski Titanik": Na ovom mestu ubijeno je 6.000 ljudi, devojke su se bacale u reku da ne bi bile silovane. Sada grade sećanje na njih (FOTO)

Četiri zveri uletele u dvorište Sredojevića i počinile masakr: Ovo selo je odsečeno od sveta, kada padne sneg, neće smeti da izađu iz kuća! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Jezivi snimak pokolja delfina na Farskim ostrvima: Hiljade mrtvih životinja pluta, more je crveno od njihove krvi (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Smiljku iz Đakovice probudila je prestravljena komšinica usred noći: Rekla joj je samo jednu rečenicu. Obe su znale da se dogodio užas

Telegraf istražuje: Ko je zaista kriv za čitava stada stoke koje su srpskim seljacima poklali čopori lutalica? (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Rusi planiraju masovno ubijane pasa lutalica uoči Svetskog prvenstva u fudbalu

Migranti upali u selo kod Šida i zaklali 50 ovaca: Meštani u strahu! (VIDEO)

Ovoliko krvi nije viđeno u Siriji: Izmasakrirali volontere koji su spasavali ljudima živote! (VEOMA UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Nekada je ISIS ovako ubijao svoje protivnike, a danas njihove preostale borce "čiste" na identičan, jeziv način! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

On je bio najgori papa ikada: Zvali su ga koljač, vodio je ratove, a za jednu noć počinio je tri smrtna greha!

Sablasna poruka koju dele teroristi, stiže osveta muslimana: Počeo je krvavi Ramazan, džihadisti udaraju u srce Evrope (FOTO)

Oglasio se Tramp povodom masakra u Londonu: Ovo krvoproliće mora da prestane

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima