TESLINO PROROČANSTVO: Evo koje ljudske zablude će UPROPASTITI ČOVEČANSTVO!

One su potekle upravo, zbog "nadobudnih" naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze

  • 8

Prema mišljenju slavnog naučnika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su u moderno doba, koje će uništiti svet.

Tesla je još pre nekoliko decenija izdvojio tri najveće:

Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energije i materije u najvećem svom delu, osim planete, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

One su potekle upravo, zbog "nadobudnih" naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donela i neznanje i zablude o načinu lečenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Foto: Wikipedia/Napoleon Sarony Foto: Wikipedia/Napoleon Sarony

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i celu ljudsku civilizaciju.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    7. oktobar 2015 | 20:04

    SAMO DVA GENIJA SU BILI 5 VEKOVA ISPRED SVOG VREMENA -LEONARDO DAVINCI I NAS NIKOLA TESLA .ZATO I NJIHOVO UBEDJENJE DA NISMO SAMI U VASIONI ILI SU ONI I NJIHOVA DELA SAZNANJA IZ NJIHOVOG KONTAKTA SA NJIMA-VANZEMALJCIMA?!!!

  • victoria

    7. oktobar 2015 | 23:15

    sto se energije tice naucnici znaju ali oni koji imaju moc i novac danas ne zele da se te energije koriste jer bi oni propali. Da, i zabluda je da je covek sam u svemiru. Da li ima drugih nastanjenih planeta to za nas nije ni vazno, previse je daleko. Nismo sami, Bog nas gleda sa svog nebeskog prestola kako unistavamo planetu, sebe same i sve sto nam je dao.

  • Jaaaaaa

    8. oktobar 2015 | 00:04

    Upravljanje energijom u cilju unistenja covecanstva doseze do vrhunca.Energijom se manipulise u svim oblastima nauke.Usmeravanje energije na mase,pojedince je toliko pogubno,da smo izgubili sve vrednosti koje odredjuju vrstu. Preko religije kao vrstom oruzja stvaraju se razdori,manipuluse narodima,sto isto vodi ka samounistenju civilizacije.Monstrumi zloupotrebom energije unistavaju kosmicku ravnotezu,sto vodi ka unistenju planete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA