MALEZIJSKI AVION SU OBORILE UKRAJINSKE SNAGE? Ovo su rezultati istrage proizvođača raketa

- Oštećenja koja su naneta avionu su delom prouzrokovana uništenjem elemenata konstrukcije, kompletna šteta nije samo zbog udarnog talasa projektila - naveo je direktor kompanije Almaz – Antej

  • 3

Proizvođač raketnog sistema BUK, za koji se sumnja da je uzrok pada aviona na letu MH17, objavio je rezultate svoje istrage o tragedijiKompanija Almaz – Antej je navela da je raketa eksplodirala na 20 metara razdaljine od levog motora Boinga Malezija erlajnsa.

 

ISTINA OTKRIVENA NAKON GODINU DANA: Pojavio se novi snimak iz Ukrajine, koji otkriva ko je oborio MH17! (VIDEO)

 

- Oštećenja koja su naneta avionu su delom prouzrokovana uništenjem elemenata konstrukcije, kompletna šteta nije samo zbog udarnog talasa projektila - naveo je direktor Jan Novikov.

 

Rekonstrukcija događaja je predstavljena na konferenciji za medije, a u trominutnom snimku navedeno je da rezultati istrage pokazuju da je MH17 oboren sa teritorija koje su kontrolisale ukrajinske snage.

 

- Danas sa sigurnošću možemo da kažemo da je Boing oboren projektilom tipa 9M38 iz sistema BUK iz pravca Zarošenskoja. Naši rezultati su potpuno drugačiji od onih koje je imaju holandski istražitelji - rekao je Novikov.

 

Raketa nije mogla da bude ispaljena iz regiona Snežnoja, kako tvrde Holanđani, jer onda nijedan destruktivni element ne bi mogao da pogodi levi motor i levo krilo aviona, kako tvrdi Novikov.

 

Danas se očekuje i izveštaj holandskih istražitelja o ovoj tragediji u kojoj je poginulo 298 putnika i članova posade.

 

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/ Izvor:rt.com/b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enzo

    13. oktobar 2015 | 11:14

    Svi to znaju,ali cilj obaranja je ocrnjavanje i demonizovanje Rusije,i kraj ove price ce upravo biti to. Medjutim,narod u svim krajevima svijeta je otvorio oci,osim glupih muslimana,koji slijepo prate tragove novca mijesajuci je sa nevinom krvlju. Veliki Brat je pozurio ka globalnoj hegemoniji malo prebrzo,jer gubi vrijeme i nervozan je. Tlo se izmice pod nogama,i ovaj potez Putina ako ne probudi staru uspavanu Evropu,koja se izgubila u svom podanstvu,onda je svjetski rat neminovan. Sa srecom svima

  • Momo

    13. oktobar 2015 | 14:01

    Pa naravno!A onaj drugi su amerikanci nedje oborili pa pokupili sve i sad po citavom svijetu rasipaju ostatke!

  • BRE

    23. avgust 2017 | 07:38

    Ako je avion oborila Ukraina nikom nista a ako je Rusija sankcije. Licemeri zapadni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA