OVA ŠLJIVOVICA JE NAJVEĆI HIT U AMERICI: Evo kako Rumuni prodaju rakiju sa likom Drakule

Boca alkoholnog pića sa fotografije kupljena je u Čikagu kod prodavca poreklom iz Poljske koji je kupce ubeđivao da je reč o srpskom proizvodu

  • 4
Foto: Branko Reljić Foto: Branko Reljić

Šljivovica po imenu VLAD je apsolutni hit u Americi i prodaje se kao srpski proizvod, međutim, zapravo je reč o rakiji iz Rumunije.

PREVRNUĆETE SE OD SMEHA: Pogledajte kako ovi Afroamerikanci izgovaraju srpske brzalice! (VIDEO)

Ime je dobila po Vladu Cepešu, poznatijem kao Drakula. Inače, Vlad Cepeš, vladar Vlaške u 15. veku borio se protiv Otomanske imperije, a reputaciju “vampira” stekao je zahvaljujući brutalnom kažnjavanju neprijatelja – nabijao ih je na kolac.

Boca sa fotografije je kupljena u Čikagu kod jednog Poljaka.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    13. oktobar 2015 | 13:06

    Kad ce Srbi da cuvaju svoje proizvode? Italijani se proslavise sa parcetom hleba. Mi imamo kajmak, cevape, rakiju i mnogo sto sta. Rumuni pametni koriste Srbiju i ubise se skupljanjem love. Mi se hvalimo tudjim perjem Fiat 500L koji se svuda u svetu reklamira sa made in Itali.

  • Florida

    15. oktobar 2015 | 00:31

    Hit u Americi?!? Moguce u nekom predgradju Chicago-a....šta onaj zna u LA ili ovde dole po Miami sta neko pije gore...USA je ko 2 Evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA