PRVO MAGLA, ONDA KIŠA: Evo koje sve vremenske prilike će se smenjivati do kraja nedelje

U Srbiji će, prema izgledima vreemena za sedam dana, do 21. oktobra, sutra i prekosutra biti vetrovito vreme sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, a u južnom Banatu i Donjem Podunavlju i olujnim

  • 0

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom i sa najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 22, a u Timočkoj krajini oko 12 stepeni.

SUNČANO I TOPLIJE, ALI SAMO NA KRATKO: Narednih dana nam se vraćaju jaki vetrovi i sivi oblaci!

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 11 stepeni, a vetar će biti slab i umeren jugoistočni, u Pomoravlju, Podunavlju i na planinama povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito vreme, uz mogućnost kratkotrajne kiše, a vetar će biti umeren i jak jugoistočni.

Jutarnja temperatura vazduha biće 11, a najviša dnevna 17 stepeni.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U Srbiji će, prema izgledima vreemena za sedam dana, do 21. oktobra, sutra i prekosutra biti vetrovito vreme sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, u južnom Banatu i Donjem Podunavlju i olujnim.

Sutra će, posle mestimično maglovitog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano vreme. Po podne i uveče očekuje se umereno naoblačenje na severu i zapadu mestimično sa kišom.

U petak će biti oblačno vreme, mestimično sa kišom, a u subotu pre podne očekuje se postepeni prestanak padavina, po podne razvedravanje.

U nedelju ujutru biće mestimično magla, a tokom dana umereno oblačno i suvo vreme.

U ponedeljak se očekuje novo naoblačenje sa kišom, a u utorak i sredu biće pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA