SRBIJO, HVALA! Reči oca ubijene Tijane Jurić posle potvrđene PRESUDE MONSTRUMU će vas ponovo rasplakati

Igor Jurić, koji se od prvog trenutka, uprkos bolu zbog gubitka deteta, maksimalno zalagao da pravda pobedi i da se više ništa slično ne dogodi nijednom detetu u Srbiji, kaže za "Telegraf" da je ova presuda pokazala i dokazala da naša zemlja i pravosuđe imaju snage da ne praštaju ljudima koji ubiju dete

  • 39

Nakon što je Apelacioni sud u Novom Sadu Draganu Đuriću potvrdio maksimalnu zatvorsku kaznu za ubistvo Tijane Jurić, otac brutalno ubijene devojčice rekao je da je konačno završena "jedna velika agonija i borba".

OPROSTI MI! I ČEKAJ ME GORE! Pročitajte najpotresniju poruku oca Tijane Jurić na godišnjicu njenog ubistva

Igor Jurić, koji se od prvog trenutka, uprkos bolu zbog gubitka deteta, maksimalno zalagao da pravda pobedi i da se više ništa slično ne dogodi nijednom detetu u Srbiji, kaže za "Telegraf" da je ova presuda pokazala i dokazala da naša zemlja i pravosuđe imaju snage da ne praštaju ljudima koji ubiju dete.

Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric

- Ako se to tako može reći, mada je nezahvalno i teško kada je ovakav slučaj u pitanju, zadovoljan sam zbog odluke Apelacionog suda. Zahvalan sam narodu u Srbiji, ali i svima u regionu, pa i šire, na ogromnoj i nesebičnoj podršci, možda najvećoj u istoriji naše zemlje. Moja Tijana je ujedinila Srbiju i region i nadam se da više nikad ni jedno dete neće biti motiv za takvo jedinstvo - rekao je Jurić i zahvalio se svom narodu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(J.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moravica

    15. oktobar 2015 | 15:34

    Jos kad bi uspeli da svakog silovatelja sklonimo sa ulice, da vise nikada nikome ne naudi, onda smo kao drustvo uspeli.

  • bg011

    15. oktobar 2015 | 15:34

    Hvala na razumevanju,izvinjavamo se sto nema smrtne kazne.

  • N.N.

    15. oktobar 2015 | 17:01

    Ni ovo nije kazna, jer on će živeti, pričati sa cimerima, gledati TV, vežbaće...ako želi da radi-radiće, ako ne želi neće. Imaće 3 obroka, grejanje, odeću, lekara...i što je najgore možda će za 30-ak god i izaći (kada svi osim Tijanine porodice) zaborave ovaj užas. Vratiti smrtnu kaznu za monstrume!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA